Friday, April 23, 2010

Penat oiii...

aku rasa semalam macam nak pengsan je,
hahahaha..
korang bayangkan...
aku ada exam  jepun pagi, pukul 830..
Malam sebelum tu aku tidur 4 jam sahaja, bagi aku dah cukup pun sebenarynya
Lepas tu, pergi keluar  meronggeng dengan Minah hati kering dua orang nih,
pukul 12...

Apalagi aktiviti kitaorang kan, mesti Karaoke...
mwahahahaha...
Kali ini dari pukul 3 sampai pukul 8..
hahahah sebab karaoke tu tak nak habis-habis...
cuma kami yang muslim ni, Berhenti Karoke kejap lah..
Yang Tokei seorang itu, sambung sampai pukul 8...
boleh dia bertahan sampai pukul 8...
Lepas tu pergi jalan-jalan cari makan...
yang sorang nak makan sushi yang sorang nak big apple yang sorang nak famous amous
pergi Mid Valley memang best untuk cari makan..
aku rasa macam semua aku nak makan, tapi perut aku je tak larat
gambar ini diambil oleh Tauke Ah wan hahah ini dia lah yang melantak 'donut warna warni'

Dan aku sampai di bilik, nak dekat pukul 11...
aku rasa macam tulang belakang aku nak patah,
Langsung aku buat dek kat blog nih...
hohohoho poor my blog...

6 Masuk GoaLLLL:

sebelas said...

banyaknya aktivit :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

F U N F A B U L O S I T Y said...

tahniah cik rina-kerana kamo berjaya menghabiskan exam yang memeningkan sedikit ituu yaaa-mmg layak untuk cik rina enjoy gila2 kan?
nanti kalo pointer ok..jangan lupe banje dex big apple.dex nak set donut besar punya k?huhu ;D

cahayaratu said...

nak donut gak!!!waaaaaaaaaaa...nmpk nyummy!!

rizal jabai said...

jalan2 cari mkn....besh2...penat tp berbalo-baloi kn..hehe

rossoneri said...

hehehe Mr Sebelah ;)

dex hkahakhka...donut no hal punya..

ayammmmmmmmmm....t ko makanlah bape byk ko suka bila sampai m'sia t

rizal...ngeeeeeee yeah best2 makan

kueyteowkungfu said...

penatkn....tp paus!nk2 g tang karok.ahax! smpi xnk abes2 lk mse kte...huhuhu.pasni leh g redbox lg!yeah!(^,~)