Saturday, April 17, 2010

Wah~ dah siap laaaa

ngeeeee...setelah nak hampir setahun jugalah aku buat kerja gila nih..
hahahah....
kenapa aku kata kerja gila??

Gila, sebab aku pergi Lorong Haji Taib..
 credit at sri_merah photo

dan konon2 nak pergi temu ramah 'mak nyah' dan juga pekerja seks di situ...
dapat jugak aku cekup sorang...
Tapi itu hanyalah Pilot Study je..
Kajian yang betul2 aku buat kat Pink Triangle Foundation..
Pejabat tu betul2 dekat dengan Lorong Haji Taib...
hohohooooo...

Lepas dah temu ramah dan dapat data...
satu kerja lagi nak kene analisis data, taip, buat ayat,
waaaaaa pening pening...MySpace
seksa jiwa raga lah jugak...

Bila dah siap, dah Jilid ni ha...tiga buku aku jilid..
nasib baik bukan Sepuluh!...

aku rasa macam tak percaya je,
rasa macam betul ke aku buat nih...
hohohohoooo
hari Isnin dah mahu hantar kat Penyelia dan Pejabat...
kepada kawan-kawan, bayangkan buku berjilid warna hijau harga rm12 nih..
Naikkan semangat siapkan tesis...
sebab bila nak print nanti mungkin akan lagi tension...
bersiap-sedialah, harap2 semuanya berjalan lancar....
MySpace

Tesis ini pasal apa...ada dalam entry ini>>> CLICK HERE

4 Masuk GoaLLLL:

zairie said...

apa kata cerita sikit apa yg awk tulis lam buku tue.. hehe

kacang87 said...

alhamdulillah..tahniah..

rossoneri said...

ngeee, alhamdulillah...

Hailey Francis Thomas Goitom said...

aku dah siap jgk...tp xjilid lagi....hehe...