Tuesday, April 27, 2010

Contest Baca London : Menang London

heheee, ini merupakan pertandingan yang dianjurkan oleh Coretan Perantau..
Dia ni Peminat Setia Arsenal dan sokong Inter tapi bukan peminat Inter,
hahkahka...jadi sesiapa yang Peminat setia Arsenal, Masuklah Pertandingan ni..
(Ini aku yang cakap hakhak)
saja2 aku nak masuk ni, nak memeriahkan ....



pertandingan ni kamu cuma perlu pilih satu entry daripada blog dia,
yang kamu paling suka, dan ceritakanlah kenapa kamu suka entry itu..
Aku dapat tahu Pertandingan ini pun secara terus dari blog Coretan Perantau ini...
Okey, habis dah membebel-bebel ni..

Dalam Blog dia, aku paling suka entry...
Jalan-Jalan Mencari Stadium Bola di London...(dipersilakan click)

kenapa aku suka?
sebab memang Impian aku nak pergi ke stadium bola Giuseppe Meazza (Ac Milan lah kan)..
Jadi bila aku tengok orang lain dapat pergi ke stadium bola sepak kelab yang mereka minat..
aku pun tumpang lah gembira, macam aku dah pergi ke Stadium Giuseppe Meazza tu..
walaupun pada hakikatnya mereka pergi ke Stadium bola sepak lain..
(aku kan kuat berangan)..

Coretan Perantau ini, dapat pergi bukan satu stadium sahaja okey,
Tapi EMPAT okeyy, dan mestilah salah satunya Emirates Stadium (Arseng lah eh Arsenal maksud aku)..
Stadium yang lain seperti Stamford Bridge (Chelsea), Craven Cottage (Fulham), St James Park (Newcastle)
Gambar yang aku suka tengok gambar di bawah ni...
Bersungguh-sungguh lah mereka ni nak buat huruf-huruf ARSENAL itu....

Yang paling membuat aku teruja kan..
Kalau kamu nak tahu lah kan, aku kan minat Ancelotti...
Dia dapat Jumpa Ancelottiiiiiiiiiiii.....










Punya Gambar...
Macho kan Ancelotti....

Bukan setakat tuh,
dia dapat jumpa pemain bola sepak kelab itu tau...
kelab apakah? pemain yang manakah? pergilah jenguk...
Boleh jadi teruja hingga melompat-lompat, sebab betapa ahhhhhhhh
MySpace
kacaknya pemain itu..

Yang Lebih membuatkan aku memang suka entry ni,
sebabnya....

DIa TIDAK pergi ke stadium Old Trafford, mwahahahahahhahaha...

Okeylah, Banyak lagi entry yang lain yang dapat menambahkan pengetahuan...
tentang kehidupan di UK itu...
sekian
MySpace

2 Masuk GoaLLLL:

sophie said...

semoga menan contest!

rossoneri said...

hehe tq sophie :D