Wednesday, April 21, 2010

My version of grooming tips

Tajuk kali ini, serius aku memang bukan jenis suka melawa...
adeiiii...
Grooming kali ini adalah aku punya version, okey..

sekiranya anda ada sesuatu majlis yang anda ingin pergi,
malam sebelum itu,
terutama sekali sekiranya wajah anda ditumbuhi jerawat yang tak comel itu..
letakkan di muka anda Yougurt (tak kisah yougurt apa2 pun),
selama setengah jam...
Kemudian bilas...

keesokkan harinya, wajah anda pasti akan terasa lembut seperti kulit bayi..
Sebelum meletakkan foundation atau sebarang make up di muka anda,
pastikan anda meletakkan Krim muka terlebih dahulu,
agar sapuan bedak itu nanti nampak serata...
seterusnya, teruskanlah dengan meletakkan foundation, bedak asas dan make up...
jangan tebal-tebal sangat ye, nanti hilang kecantikkan semulajadi anda...

Lepas dah make up, dah pakai baju cantik-cantik..
letakkan deoderant Adidas, 
yang pastinya akan kekal lama dan badan anda akan segar daripada...
segala bau badan yang tidak menyenangkan..
Hari anda pasti akan terasa lebih menyakinkan dengan deoderant adidas!

Oh ye, Untuk lebih menceriakan hari anda...Tontonlah bersama Project Alpha season 2...
Di sini, akan dipaparkan episode 1-3.... Enjoy!







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

5 Masuk GoaLLLL:

F U N F A B U L O S I T Y said...

cikrina masuk contest ni gak ea?
semuga berjaya nanti ya
;D

sweet honeyb said...

Hahaha sayangku dah jadi jurucakap untuk deodorant Adidas ke???hehehe~~~best ke???

ParkAir said...

yogurt? perisa strawberi ke nenas? hehe..

NichKhun said...

masok contest ney ke? all d best taw.. hehehe

rossoneri said...

dex, tq :D

sayangku, kita berlatih jadi jurucakap hahaha

ParkAir, mengapakah mesti perisa nenas??? hahahaha

Nick, tq :D