Sunday, April 25, 2010

Berjantung lobang...

ingat tak aku ada buat entry pasal kawan aku...
yang dia sebut 'berjantung lobang'...
sila baca entry yang lepas...click...

haaaa, sekarang ni aku nak perkenalkan pada kamu semua,
yang baca blog aku ni lah kan...
dia baru Mengembalikan blognya...
aku panggil dia kepul-kepul awan, eh tak, panggil dia icecream...
sebab dia gila Baskin Robbins.
siap tahu ada Pinky Day... (hari rabu ye jangan lupa)
Gambar aku curi dari facebook dia hakhaka...
Dia baru lagi...
sila lah jenguk ke blog dia...
Click IceCream

kepada ah wan,
dah promote nih, jangan tak update pulak blog tuh...

p/s:aku kene paksa hkahakhakahka....

10 Masuk GoaLLLL:

Kapten said...

bagusnnya kawan mcm ko neh
hehe

Be who you are said...

Biasa la dia mmg baikkkkkkkkkkk sgt2...Kalau ada sushi lagi dia baik

F U N F A B U L O S I T Y said...

ehem!ehem!
cik rina dah ada en.ehem2!yeaayyy!haha

NichKhun said...

hahahha...
best nye kawan..
hehehe tak penah makan aiskrim tu..
belanja boley tak?
weeeeeeee

deatH_luVer said...

pomot blog aku pulak..
kahkahkah..
adesh..tak lawak pon..

rossoneri said...

baik kan aku hakhakhk

rizal jabai said...

blog kaler pink leh dpt baskin free x?hehe

rossoneri said...

hey icecream, maksud kamu sushi ayam? hakhaka

dex, O.M.G, kita straight okey.. hkahakhak

Nick, hakhak ala baik kamu makan icecream McD lagi sedap..hkahakhka..

death luver, boleh2 tapi bg hadiah dulu hkahakh..

ijai, ko perli aku apa..ceh

kueyteowkungfu said...

ler..leh lk ko tlg promote blog ah wan?huh~ ops! lpe lk die kn "ta jie" kte.ok2.fllw pe y diarahkn.hak3~ =p

rossoneri said...

kueyteow,cuba tgk blog dia, tgk lah siapa yang 'ta jie'..dia xngaku okey, konon prasan baik hakhakhakhak