Sunday, May 30, 2010

Akhirnya habis tengok Personal Taste

Punyalah susah aku nak tengok Episod terakhir Drama nih...
Disebabkan ada masalah teknikal di website Dramacrazy.net
Jadi aku tak dapat nak tengok episod 16...
berapa hari aku menunggu...
Hari ni barulah dapat tengok ...dengan JAYANYA...
mwahahahaah....
(yelah, kalau Jepun tu fahamlah sikit2.ini Korea 'labusayo' je aku tau)

Ending cerita ni memang Best...happy eppy ending...MySpace
sangat sweet~...
MySpace
Walaupun konflik dan beberapa orang dalam drama ni sangatlah menyampah...
Tapi pada masa yang sama Heroin cerita ni yang pada mulanya Lembik..
akhirnya sudah menjadi kuat dan mulutnya makin pandai membalas...
itu memang best...dia balas balik kat minah sorang yang annoying gila nih..

Antara lain sebab drama ni best..
 
credit to Anon at dramacrazy.net
  • adegan yang romantik antara hero dan heroin ini..
  • sangat kelakar...terutama sekali awal cerita nih...
Episod yang paling tak best...episod 15....
sakit jiwa aku tengok episod tuh...
oklah...ohh Lee min ho~
MySpace

15 Masuk GoaLLLL:

Syafiq Kadiran said...

hohoho...cerita yg menarik untok didonlod...boleh hilang cikit bosan dok umah ni...

PembunuhSenyap said...

npe dgn lee min ho..
sume tergile2 kan die...

mahira oya said...

lee min ho sangat hensem..
jatuh chenta...

rossoneri said...

syafiq,hehehe download ler..

pembunuhsenyap, dalam cerita ni dia sangatttt hensemmmmm..

oya, eheeee suka dia dalam cerita ni,sangat hensem

syahira ariff said...

kalau saya,faktor saya suka tgk ceita tu ialah hero dan heroin nya mestila berwajah menarik dan comel
=]

wanzi said...

salam persinggahan....... tak mengapa janji habis juga tengok...

rossoneri said...

hehehehe syahira...yeahhh...

wanzi..ehee

pawaka19 said...

wah ini blog orang korea ke? hehe

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Imam Muda VS Program Realiti Hiburan "

Nazra~ said...

dh lama tak layan Kdrama ngn Jdrama, asyik sibuk ja ~___~

NICK IRFAN said...

cte ni ada main kat tv x? teringin gak nk tgk mcm best je akak cte ni...

rossoneri said...

pawaka,hahaha xde maknanya blog korea..

nazra,eheheh orang macam kita ni xada keje,tu yang terlebih tgk drama nih..

nick,belum keluar lagi.baru habis tayang kat korea..

rizal jabai said...

korea jepon mmg best cite2 dorng wat..nk berangan layan cite2 camnih lah..hehe

so far tumpang adik je,dia beli sakan dvd cite korea ijai tgk lame2 syok plak..heee

Encik aMin said...

owh, cite personal taste ni genre romantic comedy ek? cambest jek...

i baru je abis tengok citer You're Beautiful @ AN.JELL @ He's beautiful.... memang kelakar giler.. awak dah tengok lum?

btw, i follow u... :)

FiRsYa MeLisSa said...

awk peminat lee min ho ker??
hehehe..bleyh ar berentap ngan kwn sy..
minat smpai nk kwin..lalala~
tak derlah...
tapi citer korea or jepun mmg best kan??
sy pun minat gak..

jom tengok entry baru nie:
Cinta Sufi VS Komuter

rossoneri said...

rizal, hehee storyline dorang best kan

encik amin, mestilah sudah!! eheeee

firsya, hahahaha xlah, kita minat lee minho dalam cite tu je..