Sunday, February 27, 2011

Pencarian blog paling hensem dan cantik 2011

Maaf Fariq ye, buat entry ini lambat sikit..


Berikut merupakan syarat-syaratnya (ini saya copy paste separuh bulat)
1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog Luncai. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)


5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

5 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

tak kisah la janji ko buat.. kehkeh.. eh bukan si sinchot tu pun dah buat ke?

Encik Luncai said...

thanks merajinkan diri join..selamat menjadi agen bloglist sy..good luck :)

NICK IRFAN said...

sy dpt jgk tag ni x buat pun lagi inetent asyik lembab jer... hmm

Wan Gerrard said...

nak join gak la :P

Raji berkata said...

hahaha luncai bestnyer nama ;D
good luck rosso ;D