Tuesday, February 1, 2011

1st GA Pearl by Moon

click Banner ini

Apa yang perlu anda buat :

1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,


  • sebab kenapa anda join GA ni..
  • antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...

2. Letak banner kat atas dan tajuk 1st GA Pearl by mOoN dan linkkan ke entry ini...

3. Terbuka kepada blogger lelaki dan perempuan...

4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tau...HARUS!! tak boleh nak malas-malas...hehehe.

3 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah...


Tarikh akhir menghantar penyertaan : 

14 February 2011 (Isnin)
Sebab kenapa sertai Giveaway ini..
sebab Fariq suruh, tiap2 hari dia promosi suruh buat hahahah.
tapi tak kisah pun buat Sebab, giveaway ini dia tak mewajibkan untuk follow blog dia...
dan juga, dia ada suruh kita jawab soalan dia, dan bukan setakat letak copy and paste sahaja..
Agak menarik soalan dia..

Antara warna peach, hitam dan putih, yang mana satukah mewakili diri anda..kenapa?
Peach..warna peach ni nak dekat2 merah jambu, nak dekat2 warna oren, nak dekat2 warna coklat cair..
apa2 pun dia tetap Peach, bila renung lama2, baru tahu dia Peach kan...
aku lebih kurang macam tu lah..hahah


Saya Tag
Aliesha Kirana
Nick Irfan
Siti Manis


p/s: semoga pelajar2 malaysia di mesir selamat. syukur sangat sedara kat sana pergi buat lawatan ke tempat lain ketika ini...

19 Masuk GoaLLLL:

maCy said...

ta pna join ag.. gudluck.. rina, tlg hapdate.. bz :(

rossoneri said...

aiyoo,ingatkan macy xlayan,xletaklah nama macy...tlg update?meh kita update, pasal ac milan, inzaghi, boateng hahkahakha

Raji berkata said...

wahhhh dapat pearl ker weh?
gle lah :P

A.s.t.i.n.a said...

hoho melimpas jer...

cik.shabah said...

gudlak dear ;)

Catherine- said...

hai rina. eh eh..;p~

pearl dr mn??

toyolkiut said...

syabas..
bagus..
moga ada rezeki menang..

aliesha kirana said...

uhuk..ditag..heeheh..insyaAllah ade kesempatan AK join eh..tq tag AK eheheh~

Fariq said...

uit,, hari2 ku suruh ke?? hahaha,, mcm2 kau ni.. :p

mOoN said...

penyertaan disahkan...^^

thanks join...good luck yaa...:)

p/s : Me pun hope and pray semoga semua pelajar Malaysia kat Mesir dilindungi ALLAH...insyaALLAH...

Wawa Ashihara said...

kamu di tag !!^^

http://ballonkecot.blogspot.com/2011/02/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

nora said...

aku nk adiah tu leh tak
(ye aku muka tak malu =p)


ENTRY HOT : Pakej Lengkap

E.d.Y said...

good luck yer..;)

NICK IRFAN said...

insyaallah klu free sy jwb ye thnkz tag sy! :)

TunTeja said...

good luck weyh!! :)

Fitrihadi.com said...

makin banyak giveaway sekarang ni..rambang mata nak mengejoin nya.. heheh gudluck anyway

KizZ said...

Wohooo..Macam Besh je dapat hadiah misteri...Gud luck yah..

Jom sini,
Sebuah sajak buat mukabuku

lassiegewdix said...

good luck :)

aLieF si Muncung ManiS said...

good luck awk..awk,,alief nak tanya boleh tak??give away tu apa ek??alief baru lagi berblog..tak faham istilah2 blog ni..huhu..kuno kan?? awk,kalau awk sudi,dtg la siggah blog alief..alief nak minta tolong awk komen dan bagi kiritan mmbina kat blog alief supaya alief boleh mmperbaiki kekurangan blog alief..dan kalau awk rasa blog alief best dan boleh menarik minat pembaca,,awk follow la alief..free to follow..huhu.. thanx awk..kedatangan anda amatlah dialu2 kan.. http://aliefcmoi.blogspot.com/