Tuesday, February 22, 2011

Give Away dari Magrib!

Ehe Maaf tak tertulis blog ni ha...
Maklumlah Mood terumbang-ambing memang begini...
Kali ni nak masuk Giveaway dari Magrib ini pula!
Ini Syarat-syaratnya (saya copy tak bulat2 dari blog Magrib ini ye)
  1. Pertama sekali, kena la Follow blog Magrib aristoCrad ini.. penting tuh. gua check sapa tak follow.. hehehe.. ikut keikhlasan lah..
  2. Buat 1 entry simple gila! takyah nak panjang lebar. 
  3. Entry kena ada gambar kat atas tu ea.. "magrib give away"
  4. tajuk entry? "Give Away dari Magrib!"
  5. tak payah nak letak header kat sidebar...
  6. tak payah letih letih jawab soalan.
  7. yang penting.. anda kena TAG seorang sahaja... make sure dia tahu ea.. nak tag lebih pon buleh! tak kesah dan.. lagi suka ada lah! hehe
Makanya saya Tag


Kalau rajin buat lah ye, Insya Allah ada luck boleh lah dapat hadiah daripada SIngapura..
Tarikh tutup 28 Feb ini..

p/s: Maaf masuk giveaway ni lambat ;)

8 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

ai camtu je buat.. camne nak tau pemenangnye..

rossoneri said...

laaa betullah wat cam ni.. pemenangnya secara rawak maa

Zairie Husin said...

gud luck sis! :D

ppsss : nanti adiah leh la share2.. hehe

shizuka said...

gud luck rina channn.HEHEH.insyALLAH akan dijoin.ni pun curi2 smbil wt asemen je;p.esok nk kena hntr baru mlm ni nk wt

aliesha kirana said...

gudluck2..heeheh.. GA AK xmo masuk? laalalalaa~

Magrib said...

cik rossoneri..

hi! terima kasih sebab join.. anda memang cool lah! haaa... hehe..

anyway.. feel bad bila ada blogger yg snggup menipu pasal GA kan? saya ada buat post pasal tu...

dan... nak sangat anda jenguk kemari..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/02/lanjutan-part-2-give-away-dari-magrib.html

Bro Fit said...

gudluck ye :)

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html