Thursday, February 24, 2011

Dapat tiket percuma

aku dapat tiket percuma Filem Beastly..
Terima Kasih Nuffnang!
mwahhahahaha..aku suka..
sebab ada vanessa hudgens, jalan ceritanya pun nampak menarik...
cerita ala-ala Beauty and the Beast...
Ingatkan tak ada orang nak pergi dengan aku..
Baru nak bagi kat dua orang kawan aku nih..
(boleh ke bagi kat kawan kalau dapat tiket percuma Nuffnang?Jawapan anda sangat diperlukan)
Tapi tiba-tiba, kawan aku ni boleh pergi...
Yeayyy...boleh dating dengan dia...
ngeh ngeh ngeh...
dia perempuan.sekian.
 Vanessa Hudgens dan Alex Pettyfer (oh aku tak kenal mamat ni) credit to watermark

12 Masuk GoaLLLL:

bunga said...

selamat menonton..

man yusoef said...

wah bestnye!! ada gak try bagi comment utk movie I am Numb 4 tu....harap ada rzeki..hehe

Catherine- said...

kenape aku x dapat? x aci betul laa

nak dating jugakkkkkkkk.....

nabilah_2908 said...

wah..bestnya dpt tiket free..

dah tgk nnti..buat la review yupp.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENYAKIT LUPA

A.s.t.i.n.a said...

dapatkan tiket ituu.. best nya tgk wayang..

Fariq said...

uit.. sampai hati tak ajak saya.. :(

Khairi said...

mmm.. tak boleh kalau nak bg tiket tu kat orang lain. sbb kena sain. tapi kalau bg sy ok je, sy sain elok2 hehehehehehe.

salam ziarah...

skandaLdariLangit said...

taknak ajak kite ke?

skandaLdariLangit said...

laman artis tick tu buat kite jd malu2

echah mashuri said...

pehh.kalau kite dpt tiket free.ntah nak bagi kt spe.kt klntn ade wyg kulit je.heeee..

rossoneri said...

bunga, :D thank u

man,InsyaAllah ada punya ..

catherine,ko masuk ke contest nih

nabila,:D ok

Astina,dah lama xtgk wayang..

Fariq,budak kecik xboleh keluar malam

Khairi,haha maksudnya boleh lah kan kan

Skandal,ala macy bukannya leh pegi ponnnnnnnn..hahah..uit ye ke,xcheck pun hahaha

echah,hakhakhkahakhak,kota bharu kan ada kan.kan

Ezay Hadry said...

gratz...menang gak..hehe jumpa anda di sana InsyaAllah