Sunday, February 20, 2011

Sesat

Kaki berhenti melangkah...

Berdiri kaku sambil mata memandang ke depan...

Dahi berkerut memikirkan apa perlu dibuat...

Fikiran kosong...Kabur...semakin lama semakin gelap..

Jalan yang bercabang juga sudah tidak kelihatan...

Badan terasa letih..

Terduduk...
Aku rasa anak buah aku yang 8 tahun pun lagi pandai guna 'Paint' daripada aku..
Pergh, Hancur!
Konon2 nak cuba melukis guna 'Paint'..Penat! aku dah malas nak lukis balik!

11 Masuk GoaLLLL:

ghost writer said...

sesat jalan ke mana..sesat sebab buntu tak tahu nak buat apa lagi.

A.s.t.i.n.a said...

harharhar...

err saya pun x reti.. eh tu cantik dahh tuuu >.<

Fariq said...

wah.. sungguh berseni lukisan mu itu rina.. aku sgt memahaminya.. aku paham ape yg tersurat kat hatimu.. ini mesti gara2 kalah lawan tottenham aritu kan.. kehkehkeh

echah mashuri said...

okok tuh boleh agak tu adelah pokok.tang kaler merah biru tuh.huhuhuh...adekah perassan yg brcmpur baur.heee..keep it uppp!':)

Raji berkata said...

hohoho guna paint phtu touch up gne photoshop boleh jadi lawa hape ;P

! Encik Nakal ! said...

hahaha~~jem di tgh jln rupanya~~jem..jemm~~~hakhakhak

Magrib said...

nice la entry... terbaek.. anyway.. mari la join GA first dari saya... hope u will join this... really hoping..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/02/give-away-dari-magrib.html

echah mashuri said...

rina.nape xupdate?heeee..

skandaLdariLangit said...

sesat? cuma perlu sedikit berundur. dan mula semula :)

skandaLdariLangit said...

sayang kamu. maaf jadi silent reader sekian lama.

perubahan ini.

tak pasti. dibenci. atau apa~

oya said...

comel gak paint nih