Sunday, February 27, 2011

Terima Kasih..

kepala aku dah weng weng...
maaflah sejak akhir2 ini entry tidak memberangsangkan...

Dan terima kasihlah sebab kamu semua masih sudi baca blog yang sejak akhir2 ni,
cerita pasal hidup ku yang merapu ni...he he heeee...
Yang terbaru, ada blogger post pasal blog biasa aku ni...
(maklumlah cerita diri sendiri je lebih)
Terima kasih sangat2 kat Zairie..
Blog Zairie ni antara yang mula2 aku baca masa permulaan aku buat blog Dreamy nih..
Dia tak lokek ilmu, dan kalau aku ada apa2 nak tanya, aku tanya dia je..

Dia cerita apa eh pasal blog aku?
Boleh lah pergi ke SINI
Dia mungkin single lagi...hahaha
Jadi bolehlah kalau siapa2 nak isi borang...
perempuan je ye


p/s:Entry next next aku cerita merapu lagi ye..merapu tapi menyeronokkan..mwahahaha

9 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

erk.. aku takmo isi borang kat sizairie tu.. nak isi borang kat rina je.. boleh??

Catherine- said...

:) cerita lah pasal penyapu terbang. mesti best.

echah mashuri said...

HHAha..betul2.merapu sgt best.wah.dia solo lg ek rina?pasti akan diterjahh.heeee.gataii x;p

nub said...

aku punya pon makin lama makin x bes. adehh

Raji berkata said...

hahaha ak terlepas pndang rapuan kau yg lepas2
lepas ni rapu lgi =.="

err laki boleh terjah x blog der?

Fay said...

merapu la lagi orang suka baca. ;p

cik aiLebiu said...

huiyoo bertuah tau klu ada blogger post entri khas buat kita..huuhu..

Zairie Husin said...

sigle?? hehehehe

p/s: sama2 sis.. ikhlas dari hati.. :)

Wan Gerrard said...

err tuan sini lak masih single lagi ke? :P