Friday, February 4, 2011

Bosan

kenapa bosan?..
Jangan tanya, malas nak cerita..
lalalalaaa..
Sekarang korang layan lagu apa?
Aku dah tak tahu nak layan lagu apa...
Biasanya aku akan beralih dengar lagu dari pelbagai bahasa..
Aku dah bosan dengar lagu korea, lagu Mat saleh tak ada yang menarik..
Aku dah naik menyampah dengar lagu dalam Lappy aku nih...
dalam winamp aku nih, jepun, korea, itali, perancis, hindustan semua ada..

Jadi, sudi-sudikanlah kamu berkongsi lagu apa yang kamu dengar..
Terbaru aku download lagu lama nih..(click pada tajuk/penyanyi lagu itu)
Mandy Moore - Only hope
Glen hansard and Market Irglova- Falling Slowly
Nell - Time Spent Walking through Memories

Sedih kan lagu2 nih..in pathetic gloomy miserable mood mwahahaha

bila bosan tengok gambar2/video anak2 buah aku. posing bukan main. aku tak tahulah kalau gambar ni dia edit sendiri. baru 9 tahun nih. adeiiii

p/s: aku tahu korang mesti nak letak lagu Maher Zain kan. hahah. abang aku dok ulang lagu dia 24 jam, tengah dok basuh pinggan memang lagu tu je lah aku dengar. orang tua2 kata tak elok anak dara nyanyi kat dapur. salahkan abang aku....

19 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

heheh,, jom la layan lagu 90an je,, aku tak penah bosan kot layan2 lagu melayu lama ni,, kamu nak kena praktis dari skrg,, nanti dah senang.. :p

Zairie Husin said...

sis.. dgr la lagu 90an.. layan perasaan.. hehe

Catherine- said...

layan jiwa~

nub said...

jom p main kira semut. hahak

A.s.t.i.n.a said...

Nak dengar lagu pun kena ade mood mendgr lagu... layannnn..

rossoneri said...

fariq,ehhhh apsal kena praktis lak..

zairie,ohhh tidakkkkk

catherine,layannnn

nub, pastu aku tido kira semut hakhak

astina,heheh biasalah kan

KizZ said...

Dengar la lagu melayu...dah banyak lagu-lagu melayu yang besh skang..

Kalamhati said...

lagu tiga kupang..ehehehe
semua lagu akak suka dgr..

NICK IRFAN said...

wah! cua try lagu justin bieber plak? sy dulu x kse skrg tetiba lagu dia mcm masyuk jer dgn sy... hahaha

asybedazzle said...

9 tahun dh pandai edit mcm tu
hebat la :)

TunTeja said...

hahahaha,ape kate ko try dengo lagu2 classix p.ramlee.aku suke ar :)

E.d.Y said...

lagu rock kapak la best....huhu

sitihanisahali said...

lagu enjit-enjit semut versi kak limah...hahah

Woofer Storm said...

lagu maher zain memang best,dgr rasa cool je..kdg2 bosan gak dgr lagu omputeh mengarut ntah pape tu..heheee

CIK TOM said...

cik tom pun bosan...bosan2 ni best layan lagu jiwang...hehehe...

anamizu said...

aah betol3..
lagu2 lame je yg evergreen ^^

recent post : |kenal mohsen namjoo???|

FaTiN said...

aku dgr lagu-lagu ni sekarang :

perfect two-auburn
jars of heart-christina perri
fucking perfect-pink


asal on laptop je , 3 lagu ni je repeat dalam playlist aku

Fitrihadi.com said...

wuu comey anak buah tu ermm sepanjang saya masuk blog awak ni, tak pernah lagi tengok gambar tuan punya blog ni.. tayang ar sket.. hehehe

aLieF si Muncung ManiS said...

lagu maher zain best..lyric menusuk kalbu..
http://aliefcmoi.blogspot.com/