Tuesday, December 14, 2010

Photo Contest: My Best Friend Forever

 Ini aku ada join contest lagi..
Yang dianjurkan oleh Cik Siti..
Contest yang menarik ni berakhir pada 31 Disember 2010..
Untuk Mengetahui lebih lanjut boleh tekan2 sini contest cik siti
 (mula2 sekali biarlah aku kenalkan kawan2 aku seorang demi seorang okey)

Badak...
Orangnya comel...
Tapi muka garang, masam...
Tapi, bila dengan orang yang dia suka,
Dia akan berikan anda sebuah senyuman yang sangat cantik..
Giginya pun cantik, sebab tu dia suka kutuk orang gigi tak lawa
mwahahahaha..

Ayam...
Orangnya Hot...
Walaupun dia katek, kecik, tapi dia sentiasa kelihatan tinggi...
aik, macam mana tuh??
Sebab, Kasut Tumit Tinggi adalah sebahagian daripada anggota badannya..
mwahahahah...
Mulutnya sentiasa pot pet pot pet...
Nak tahu bila dia senyap?
BIla dia tengah makan....

Cicak...
Dialah paling muda tapi tinggi orangnya..
dan paling kurus...jeles i
Dia sentiasa ingat kami...
Dia sayang kami...
Dia selalu takut kami marah...
Tapi dia jarang jumpa kami...
ibarat dia duduk di Perancis, Kami duduk di Itali...
tak apalah, dia sanggup berkorban pandu malam2 demi kami...

Mula berkawan sejak Bila
Kalau dikira secara puratanya..
kami berkawan secara rasminya ketika kami Tingkatan 5...
Masing2 dah lama kenal, cuma ketika itu barulah kami rapat..
sebenarnya tak sangka kami berkawan sampai sekarang...
sebab dulu masing2 rapat dengan orang lain..
Itu lah takdir namanya..
kita tak pernah terjangka apa yang bakal terjadi...

KEnapa Kami boleh berkawan rapat??
sebab kami boleh cakap apa sahaja yang terbuku di hati...
Apa sahaja yang terbeku di kepala otak...
nak menggunakan Perkataan luar daripada kamus DBP pun bolehhh...
Tak ada sentap2 punya...
Kalau sentap pun, sendiri tanggung, sendiri pujuk...
eheeeeeee...
ganas ke?ganas eh...nak buat cam ne...kami memang begini..
ada sesetengah orang merasakan nama panggilan manja antara kami ni,
agak kasar...
Tapi sekasar2 kami pun, kami tetap wanita Melayu Terakhir...hahahaha

p/s:asyik2 guna gambar yang sama,sebab laptop kena format,habis semuanya.bosan okey asyik guna gambar ni je sebenarnya..Far,apa kata send kita gambar2 kita semua dolu2 tuh..

29 Masuk GoaLLLL:

Raji berkata said...

hahahah
mmg sesuai lah mereka berkawan ;D
eh nama pnggilan kau xnk letak plak ker? =.="

Siti Noraisyah said...

Thanks for joining..^^
Gud Luck k!

Fay said...

nama panggilan pelik2 semua. -.-"

|-sw33t-dream-| said...

nama panggilan yg unik...

=)

fiq said...

semoga berjaya =D

Ain Zulaikha said...

hahahahah suka2 hati je panggil dia orang mcm tu hehehe.. samela ada kawan rapat tp jarang jumpe.. hehhe

Fariq said...

haih,, mcm2 name la,,
tapi still tak dapat tengok mrs.pippo.. sob3x,,

rossoneri said...

raji,ohooooo tettttttttt nanti lah,kalau aku rajin

siti,wokeyy,nanti buat banyak2 lagi eheee

fay,hehehe kira normal lah juga nih

sweet dream,hehe tq

fiq,okey tq

ain,hahaha dgn kwn sendirilah boleh buat mcm ni kan..xpe,biar jarang jumpa tapi tetap dekat di hati...eceh

fariq,ohoooooo

EmanCloud said...

hhaha skung men game fb kan kan kan ahha

haha good luck contest! eman x penah masuk takkut x de luck hehe

EmanCloud said...

hahah x lawa? ade org cakap jam tu smart je? hehe

mie said...

hot gila nama2 ni..
hheeeee

Balqees Amanda said...

sedap nama2 manja diaorang tuh..hoho

NICK IRFAN said...

nape xletak nama btol sorg? sian dorg... hehehe

qasehraihan said...

qaseh datang jnguk entri dia dan folo dia..me folower ke-316..jengukla kita dan folo la ugek ye..keep in touch

qasehraihan said...

nama kawan2 tu mcm geng2 saya zaman skolah dulu..ayam, itik, kucing ngn nyamuk..hihi

eiela said...

gud luck..

Latest Entri :
1) Asma Oh Asma
2) Pertandingan Pantun Paling Menarik

maCy said...

nak tgk kamu rina..

TiMmiE said...

bestnye~ nk join jugaklah ^^

Cik Tom said...

pelik2 r nama..hehe..good luck ye!

rossoneri said...

emancloud,kita lagi xada luck,saja masuk2

mie,hot kan eheee

balqees,ohhh tima kasih..

nick,haha dorang suka lah

qasehraihan,hehe xnampak pelik lah kan..certain orang pelik..

eila,tq :D

macy,ohoooooo malu lah macy..

timmie,join lahhhh...

cik tom,eheeee ok cik tom

anamizu said...

gud luck untuk badak+ayam+cicak tau ^^

eh utk rossoneri skali lah..hihi

Fitrihadi said...

woah gudluck!! moga dapat tempat pertama :)

Afiefah Safieni said...

gudluck..
eh ayam katik? kesian dia..

Cikbelog said...

nama panggilan tu sempena binatang peliharaan ke apa?ehehe

nora said...

eh jap baru aku prasan nama nick ko takde.

apa nama ko ha

rossoneri said...

anamizu,hehehe wokeh tq :D

fitri,:D tq

afiefah,hahaha xyah kesian kat dia... dia bangga jadi ayam katek

cikbelog,hahaha tu kawan yg bagi nama tuh...

nora, eheeeeeee nanti aku bgtau

anamizu said...

takyahla bg tahu baru misteri sikit..hihi~~

✿ CikCimi said...

gdluck !
:)

Fyzal said...

good luck for the contest :) semoga menang ..