Thursday, December 30, 2010

Lelong Lelong siapa nak Ronaldinho

Tapi bayar 8 juta Euro dulu..
wawawawawa ..

ok, memandangkan semua orang post pasal Malaysia menang Piala Suzuki,
aku pun malas nak post eheeeee...
Tapi aku nak cerita pasal Bola gak lah...
Oh ye sebelum tu, disebabkan Khairul Fahmi famous sampai masuk trend Twitter worldwide kauuuu..
Orang Mongolia pon google Khairul Fahmi okey, wawawa

Maka, dengan awek2 dia sekali famous kannnnn...
Tapi kat dalam blog ini tak ada kisah pasal awek dia si jejariruncing itu okey...
Awek Inzaghi ada dalam blog nih, wawawawaw

Baiklah Berbalik pada topik asal..
Ac Milan Tak nak bagi ROnaldinho secara percuma,
makanya si Galliani cakap kalau nak Ronaldinho bagi 8 juta Euro dulu..
No free free!..
Maka kelab yang nak free tu kenalah pergi carik sponsor okey..
(Ditujukan khas untuk kelab brazil Gremio yang nak free tuh)
sumber Football Italia

Berita lain tentang Ac Milan,
Cassano dipaksa untuk turunkan berat badan sebab dia dah gemuk
(tiba2 teringat ROnaldo)...

OK ini ajaa...

18 Masuk GoaLLLL:

Wan Gerrard said...

bg die g US la bro..main dgn beckham huhu

rossoneri said...

wan,boleh aja,asalkan bagi 8 million euro wawawawa

Fariq said...

8m tu mahal kot,, Ronnie tu bukan nye teror cam dulu,, skill pon hampeh dah,, 1m okay, heheh

TunTeja said...

orang Mongolia pun search tu wooo.hahaha

Balqees Amanda said...

haa..bagus..sini jugak yang aman..ni tak abes2 cter pasal tangkap cintan dgn apek tu dgn amoi2 dia sekali..adeh~

rossoneri said...

fariq,milan nak duit namanya tuh hahahah...

tunteja,hahahaha gempak kan..

balqees,hahahaha dihatiku tetap inzaghi lalalalaaa

ekmal said...

cassano leh jd strike partner dgn ibra nnt, mintak2 jd pindah ke milan

btw tag kamu kt post ni
http://ikhmalyusoff.blogspot.com/2010/12/teaser-my-1st-contest.html

nub said...

org malaysia mang paling up bab tweet ngan fb ni...haha

anamizu said...

ahah! sini tenang sikit ^^

nora said...

hutang dulu leh tak
ngehngehngeh

lassiegewdix said...

awek inzaghi ?
hamboooooooooi :P

rossoneri said...

ekmal,dia confirm masuk milan punya,cuma tunggu official je,dia dah jumpa dgn player milan semua,pastu maybe dia gi dubai..

nub,hahaha twitter baru malaysia nak maju,pasni malaysia gila twitter lak..

anamizu,hahahaha

nora,kat itali xada buku 555 hahaha

lassie,hahahahaha betul apaaa hahaha

My MiRa said...

tak mau la beli die....baik beli kereta.....hehehehe

betul tak?mesti semua kata tak betul sebab kamu minat bola.....mira gurau aje okeyh....mira melaat sini...:)

Ain Zulaikha said...

hehehe kalau pasal pemain luar negara ni tak reti sangat.. sian gila cassano tu.. biar lah dia gemuk.. happy selalu


selamat tahu baru :)

NICK IRFAN said...

nape nk jual ronaldino plak?? harap2 man city beli... hehe

Fitrihadi.com said...

hoho keyword hangat tu..dapat gak tarik trafik ekk

happy nu year rina :)

CIK TOM said...

8 juta???mahal nye...kalau bg free kat cik tom pun xmahu..eh nak jgk amik jual balik...heheheh ;P

rossoneri said...

mira,hehehehe ye lah,kita ni xada kepentingan nak beli dia kan..lol macam zaman bujang lapok lak jual2 orang..hahah..

nick,sbb coach baru milan guna tactikal yg xmenggunakan dia..tu yg nak jual..lagipun nak amek cassano

fitri,itu lah,padahal dah buat post tu dah lama pon..heehehe..eppy new year juga

cik tom,oklah ni cik tommm 8 juta bagi dorang..bagi kita erkkk telan air liur je