Thursday, December 23, 2010

Boleh mengundi dah..

Aku nak cerita aku pergi mana semalam..
walaupun tak penting sebenarnya..(bagi korang)
Tapi aku kena catit dan ingat nih...
Bahawasanya 22/12/2010 aku dah mendaftar untuk mengundi...wawawa
(ye ah masa umo aku 21, besday aku lom sampai, pilihanraya dah buat dulu)
Pastu mak aku kata pergila daftar, nanti boleh undi..
(bolehlah tambah undi untuk ayah aku,ehhhhhhh sejak bila ayah aku Ancelotti masuk politik)

Aku pun Daftarlah..kat sini
 ni bukan pondok buruk ye hahah. ini Pejabat Pos. oh lupa ni guna kamera cabuk tu pasal korang tak nampak papan tanda tuh.
ha tuu ada orang duduk menunggu.

Cuma Bagi Kad Pengenalan, tunggu dia key in butir2 peribadi aku...
pastu dia cetak apa yang dia key in tadi, suruh aku tandatangan,
lepas tu, Dah Balik!...
owh senang jeeeee..
Tadaaaaa

p/s: entry tak ada idea. lalalaaaaaaa.

11 Masuk GoaLLLL:

Cik Liyana said...

OMG pejabat pos kat mane tuh?


GOSIP GETAH : GIRLFRIEND KHAIRUL FAHMI

Ain Zulaikha said...

undilah dengan bijak.. hehe sy tak leh undi lagi masih lagi bawah umur T_T tahun depan kot leh daftar.. hehe

nora said...

p/s ko tu mmg terbaik hahahahha

Fay said...

selamat mengundiii. ekekekek

rossoneri said...

cik liyana, hahahahaha mcm kat hulu je kan,tapi kat tgh2 bandar nih..

ain,ehhhhh bawah umo lagi rupanya..

nora,hahahahaha

fay,hakhak nanti kamu plak kena daftar

Fariq said...

taknak daftar bley tak??
takmo undi sape2,,
baru fair n square root kuasa 2..

rossoneri said...

fariq,tak bergeraklah kerajaan kita cam tu hehehe

ain nadzirah said...

huaaa...undi..mengundi..huuuuu

Zairie Husin said...

selamat mengundi sis =)

Kalamhati said...

welkam aboard!hehehe
marilah mariii..kita mengundiii..=)

sugar2 kapas strawberry said...

kalau thn depan kita da 21 even x officially da boleh daftar ke?