Saturday, December 25, 2010

Saya blogger Kuala Lumpur

Memandangkan hari ini aku agak sibuk dengan kenduri kahwin,
Jadi aku nak buat ini lah.. eheeeeee
Boleh beramah mesra..
Sebarang maklumah boleh singgah Sini (click)

Nama anda    >>> Panggil Rina je, walaupun dalam blog ni nama aku Rossoneri
Status anda    >>>erk perlu eh letak. Single!..
Cara hubungi  >>>Twitter - rina_rossoneri
Daerah/Jajahan >>Kuala Lumpur
Tempat Tinggal >>Dekat dengan kedai BB Corner. hahah
Apa Yang menarik di tempat anda >>> Penuh dengan Shopping Complex
mangooseeee (tak ada kena mengena)

14 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

dekat ngan bb corner??
sok bley la turun ts gamaknya kan,, heheh

rossoneri said...

fariq,lorrr itu nama kedai makan lerrr..bukan 'bukit bintang'.. haha

KaCaNg87 said...

nk panggil ina the momok bleh?kui3

Fariq said...

ea?? kedai tu kat mane??

sugar2 kapas strawberry said...

nk polow awk kat twiiter la

Adam Haiqal said...

adam haiqal buat contest??What???Biar betul???Yup..Dan anda dijemput dgn hormatnya!!

maCy said...

wah ade jugak bnde ni~ ei rina ade twit2 ea~

rossoneri said...

kacang, haha budak linguistik je panggil kita tuh kan..dah lama xdgr

fariq,kat rumah kita lerrrr haha

strawberry,dialu2kan :D

adam,okey..

macy,itu lah tgk kat blog fariq tau benda nih..layannnn....eheheh twit2 ni tempat untuk poyo2 je macy

Zairie Husin said...

sis.. yeker single nie..?? hehe

darkbatman said...

single? le caye ke rina?hahahaa

rossoneri said...

zairie,darkbatman, ehhhhhhhhhh boleh pulak xpercaya dua orang nih, xkan nak ckp inzaghi my bf,maunya muntah korang kang..

rukhi said...

rina. kau tggl dkt dgn bb corner ?
dkt mane tu ?

mush said...

salam rina, mush dtg jenguk blogger sekolumpo, bb corner tu area mana?

MUSH - ngomel, ngumpat & mengata

momochan said...

bb corner mana ye??