Wednesday, December 22, 2010

Bahang Bola sepak Piala Suzuki

Nak tunjuk gambar je nih..
Pastu nilaikan sendiri...

Adik2 jangan buat macam ni ye...
Walaupun Kat Twitter je pun...

ok..chill

16 Masuk GoaLLLL:

armouris said...

Malaysia Boleh!! main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

!!!_Mr Nakal_!!! said...

Team Malaysia jgn nakal2 sgt tau masa final nanti~~hakhakhak

oya said...

yeah ramai org mau turun padang

Fariq said...

macam siut je ayat indon tu,,
papepon kite kene kool..

n semua fans2 dari italy, england and spain akan turun menyokong Malaysia di rumah masing2,, malas la nak pegang bendera indon tu,, buang masa,,

NICK IRFAN said...

harap2 malaysia menang ahad ni!

darkbatman said...

nape laa ade yg cmne.. haih2..

Cik Tom said...

jgn gaduh2..cool~

Fitrihadi said...

erm dah tengok blog post yang buat artikel tu.. memang saja2 je nak laga kan indon and malaysia..adehh

Heidi Shafiq said...

bodoh.. dorg ni x bersyukur lgsung.. dah bp juta rakyat die kite bg kerja supaye dpt hdp ts still x reti nk berterima kasih.. hmm..

azhar said...

pasal bola pun nak gaduh...kebudak2kan..jgn contohi mereka..

bard bahtiar said...

rileks2 sudah...psl bola pn nk gaduh x syok woo...bukn dh mng world cup pun! papepun hope mysia win!!

DanieL AdiE said...

amin...hope MALAYSIA will play da best!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/miracle-does-exist.html

Ain Atika said...

malaysia boleh...!!!

Aisyah AR said...

bola..bola..bola...haha!!

nub said...

chillex je..
kita punya player suma anak malaysia..

tak perlu aiyhh nak bagi kerakyatan kat orang luaq..

leh mnang tu..insyaALLAH

Magrib said...

salam... entry terbaru saya.. mengenai anda...

http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/ramai-membantah-saya-ber-rambut-seperti.html