Wednesday, December 1, 2010

Give away Pecah Panggung dari Fariqscorpio



Kalau lah aku dapat Topup Rm15 ni ...
Aku akan buat panggilan ke Luar...
Luar mana? Mana lagi mestilah ke Itali, atau lebih tepat lagi di Milan..
dan Mestilah aku nak telefon my dear beloved Pippo Inzaghi kan..
Kesian dia, dia mestilah perlukan sokongan..
Kan sekarang ni dia tengah sakit..
dah lah sakit tak dapat main pulak tuh..
(main apa?Main bola sepak okeyyyyyy)
don't worry Pippo i'll be there for you..
lalalalalalaa
MySpace
Lepas tu manalah tau dia nak belikan aku tiket terbang ke Milan kannnn...
Okey, ini aku join contest Fariqscorpio boleh click di sini
tak susah pun syarat dia..
tarikh tutup 3 Disember nih..
Hadiahnya....jeng jeng jenggg sila pergi ke laman web dia Fariqscorpio boleh click di sini

8 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

hahaha,,
nak call pippo ye,,
dh due entry sy dpt psl bola,,
i like,,

maCy said...

haha. gudluck k ;D

- zuriey - said...

goodluck ye

nora said...

nak ikut gi itali gakkkk

The Sharkox said...

Haha..call pippo tu kirim salam kat dia ye

rossoneri said...

fariq,ehehehe

macy,hehe tq

zuriey,tq

nora,jom...

the sharkox,haha ok

Sylarius said...

Cukup ke RM15 tu nak buat call ke Italy? Takut tak puas nak borak je nanti.

Try buat Super Savers, agak-agak lepas tak buat call ke Italy?

Tomato Gurl's Life said...

good luck dear!!