Thursday, December 23, 2010

Bakal Dapat Budak Baru

Besar Kemungkinan Budak ni akan datang..
Pasti Beribu2 orang akan datang menyambutnya..
Press Conference dia pun 2,000 lebih orang yang datang...

OKey, aku nak cerita bola nih..
hahahaha Sila LAri Lariiiiiii...
(aku tau My Girl readers tak suka baca bola sepak kat blog aku ni hahaha)

BUdak baru yang bakal tiba di San Siro ini ialah ANtonio Cassano..kenal kann...
alaa Dulu pernah main kat Real Madrid kejap tuu..
Dia nih famous asalnya masa dia main kat As Roma...
aku pun tertawan tengok cara dia main,
especially bila De Rossi hantar ke Totti, Totti gelecek menyerang bagi cross ke Cassano,
Cassano berlari passing ke Montella dan Gol!!
TAPI itu zaman berabad dah berlalu pun...
Dia ni ada Attitude problem..sangat kritikal..
sebab dia bergaduh dengan orang Besar Besarr punya...
eheeee seperti Jurulatih Roma, paling teruk gaduh Besarr dengan Capello..
dan yang paling kelakar, gaduh2 pun dengan Capello nih,
Cassano masuk Real Madrid, Capello pun jadi jurulatih Madrid...
pastu siap cakap 'kami gaduh2 macam anak beranak', tak boleh blaaaaa...
credit                                    credit
Jadi, sekarang ni dia kat Sampdoria loan daripada Real Madrid..
Panas baran dia ni (ala2 Rooney), semakin berkurangan..
Mungkin sebab dah matang, sudah ada cinta di hati..
Walaupun tak handsome panas baran pulak tuh,
pastu pakai earring dengan punggung tonggek dah macam Gay aku tengok...(opps laser mulut mengutuk)
Tapi ohhhh Dia Bukan Gay dan Dia Okey...
Dia dah kahwin pun sekarang..aku baru tau, ada gak orang nak..Hot pulak tuh
Dan sekarang ini Ronaldinho mahu keluar dari Ac Milan..
Jadi, Cassano kira menggantikan Ronaldinho lah...
Yang paling best dalam Kontrak dengan Ac Milan siap ada syarat nih..
'Code of Ethics'...
kalau dia tak berdisiplin dan cuba cari gaduh, memang akan tamat terus kontrak dia..
hohohoooooo....
Nasib baiklah kau main Gempak, perangai teruk pun ramai nak ambil dia..
'ai aii captain'
Cepat2lah masuk Milan..
Tak sabar nak tahu dia dapat jersi nombor berapa...
Berani lah dia kalau cuba nak carik gaduh dengan ini
Dia Bukak Silat terus okeyy (gennaro gattuso)credit

ps/: Inilah rupanya kalau perempuan minat bola, bukan setakat corak permainan dia amek tau, dengan gosip2 sekali dia amek tau..mwahahahah..lelaki tau ke bini Kaka' siapa. Tak kan... cuma tahu bini Beckham je kan.

p/s: letak gambar banyak2 khas untuk tatapan My Girl Readers, tapi dia tak handsome, sorry ye hahahaha

10 Masuk GoaLLLL:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah yang di sebut mula2 semua tak kenal kecuali beckham & victoria jer sbb terlalu famous...

Fariq said...

wah,, dah konpem ea nak masuk milan,, pak carlo takde mesej2 pon cite psl ni,, biasenye die dah btau dulu..

nora said...

beckham? sib baik aku knal

so kiranya ni aku tak buta bola sangat ar kan huahuahuahua

oya said...

siap ckp x hensem ek..hehehe
nk lari ke mana kah...huhu

maCy said...

hahaha. macy orait je bce rina. tp na kenal tu kene kasi bold patu kua kt entry 10 kali bturut turut. hehe

Ain Zulaikha said...

hehehe david becham hemsemnyooooooooo...

T_T bola ni kureng sikit, tapi kalau laki yang main bola i like.. hehehe

CIK TOM said...

hehehe...minat betul bola ek...cik tom xkenal la sape diorg..sob3..

NICK IRFAN said...

wah! semua pasal player acmilan awk thu ek? awk mmg fans ac milan ke?

rossoneri said...

the lekat lekit story, noa, eheeeee beckham tu dah jadi model dah bukan footballer..hehe

fariq,cuma tinggal dia nak datang san siro,t/tgn amek no jersi..lol...

oya,hahaha hensem ke bagi kamu..kalo hensem baguslah,xsia2 gambar2 ni haha

macy,hahaaa tq sbb sudi layan baca..

ain,lelaki main bola macho kan kan

cik tom,meh blaja dgn kita eheee

nick, eheee a'a..

Fitrihadi.com said...

woah boleh jadi pengacara jemputan bersama hasbullah dah ni heehee