Saturday, December 18, 2010

Zairie Perlukan 50 Bloggers

Kali ni nak masuk senarai Gempak Blogger Zairie 2011 pulak..
maaflah ye, asyik buat entry untuk mempromosikan blog ni je...
heheheheh...pasni habis dah buat sementara waktu...

Untuk menyertai Gempak Blogger Zairie 2011 ni, kena letak Header di atas ni dalam entry

dan buat entry pendek kenapa nak berada dalam senarai Gempak Blogger Zairie 2011 ini..

Kenapa?Kenapa ek...
  • Sebab nak famous mwahahahahah..
  • Saja nak letak link blog ni kat semua blog orang..hahaha
  • tak adalah, kita sesama blogger yang sudah saling kenal mengenali walaupun kat blog je, jadi sokonglah sesama blogger untuk menambahkan lebih informasi dan eratkan hubungan lagi
Owh, jangan lupa letakkan link entry ini di Blog Zairie(click sini)


p/s:Ngantuk, kenapa karoke mesti lagu jiwang
p/s:...tengok video 2pm kat music bank hari nih,tapi tengok muka dorang yang tak bersemangat tuh, aku pun terus ngantukkkkkk...

12 Masuk GoaLLLL:

Raji berkata said...

hohoho
lps ni meh join senarai gmpak blog ak plak
hak2 xD

NICK IRFAN said...

wah! mcm best je contest ni

TunTeja said...

gd luck!! :)

Zairie Husin said...

thanks sis.. =)

Ain Zulaikha said...

yeayy sy pun dah masuk, selamat tahun baru ya :)

nora said...

ko ngantuk? aku pun dah ngantuk gak ni, jum tido

Cik Tom said...

nmpk menarik..rs nak join jgk..huhu

maCy said...

raji wow mo wt juge ke. hehe

iAwani said...

Thanks for sharing! Kamai di iAwani akan join list tu nanti, untuk berkenalan dengan bloggers lain.

Thanks again, ROSSONERI.

-iAwani-

woot-woot said...

woah..macam masyuk !

btw jom bace kisah bangla ! xD

http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/ape-kau-ingat-ini-belog-mamat-bangla.html

azHa said...

Kasi gempak sikit. Heheh

Raji berkata said...

[Macy]
erk xde pun owh =.="