Wednesday, December 8, 2010

Budak-budak pergi orientasi...

Bukan aku okey,
aku bukan budak2 lagi...
ngeeeehhhhhhh....

Pagi Tadi hantar adik aku pergi masuk U..
Jadi hari ni bermulalah dia orientasi yang tak seberapa tuh..
yelah orientasi dia kejap je kot..
hari jumaat ni dah nak balik rumah
(masa aku dulu seminggu okey,seksa)

Aku kena ikut sebab kena angkut barang dia yang tak berapa nak banyak tuh..
Tingkap 4 lagi..
bilik hostel dia yang bestnya ialah tandas dalam bilik...
untung lorrr, tak payah nak buat muka cuak2 takut...
kat hostel aku dulu tandas kan kat luar, kongsi ramai2..
pastu bilik dia siap ada beranda sidai kain lagi...
MySpace
(lol, macam jakun sangat je aku nih)

Lepas tu hostel dia ni perempuan je,
tak campur dengan pelajar lelaki,
'Kesian kau tak boleh lah kau cuci mata'..
MySpace

lepas tu dia pun say bye bye dengan muka sedihnya...
eceh...
dan petang tadi pulak, temankan anak buah aku..
 guna kamera tak seberapa
dia mewarna muka mak sedara dia (adik aku tu Pikachu)..
Tapi ini Pikachu versi lain..PIkachu versi merah mata biru mwahaha

23 Masuk GoaLLLL:

Fay said...

hostel dekat mane tu yg kemudahan mcm tu sekali?

Fariq said...

eh dak kecik yg ni ke masuk contest tu?? pe cite menang x?

Si Gadis Semasa said...

menariknya tandas dalam bilik .

maCy said...

err. abes tu macy y mktb all gal ni kategori kesian gila la? haha ;p



byk sndiran j tu, sikit gila, dekat gila. hahaha ;D

sugar2 kapas strawberry said...

taksuke orientasi.xckup tdo.mkn tercekik.takbest

Tomato Gurl's Life said...

adik masuk kat belajar kat mana ni??

touya said...

hostel dimanakah yang begitu mewah nie ?

nora said...

adik ko pikachu, mean..ko ni pikachu gak ar kar , huahuahuahuahaa

rossoneri said...

fay,uia..hehe

fariq,contest belum habis lagi,ujung bulan dec..

si gadis semasa, kan kan

macy,hakhakahkahka sory macy... haha

strawberry,tau xpe,ntah amenda yg dorang dok kejar sgt tuh

cik tom, uia..eheee

touya,hostel yg ada di gombak lol

nora,ohhhh tidakkkkk

Dark Half said...

teringat zaman berebut toilet masa study dulu..

Ain Zulaikha said...

wahh itu hostel ke atau pun rumah? apartmen ke apa? dasyat ada toilet.. hehehe tak de la takut2 nak gi toilet kalau terjaga malam

oya said...

pikachu tetap chomel

rossoneri said...

dark half,hehehe biasalah tuh,esp bila air tak ada,satu blok je ada.. mmg ramai ler..

ain,hostel,best bilik dia..

oya,pika pikaaa chuuuu lol

Nur Azila Ismail said...

uia ek ? best2 :)

NICK IRFAN said...

U mne dia masuk tu roosoneri? mcm best je sbb tandas dalam bilik xpyh nk kluar..

rATu kEBaYA said...

wah.. bagus tandas dalam bilik..

|-sw33t-dream-| said...

wah bestnyer tndas dlm bilik....huhuhu...

u kita tandas dalam umah...hehehe...
=)

asphaq said...

Comei jugak oh pikachu tuh.
hahah

anamizu said...

jiwa bertambah kental la toilet dlm bilik..
nak memerut x kalut mintak mmber teman dah!! ahaakkss~~

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho orentasi U dh xfeel sgt mcm asrama dlu
mmg kena ragging abis2 =.="

Kak Yonk said...

pika pika pikachu !

Heidi Shafiq said...

uh.. aku plg benci orientasi..

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

teringat zaman orientasi dulu~~~hakhakhak...lawak