Tuesday, December 28, 2010

Janin

Asyik bola je..
ok enough is enough with football...
wawawawaw
sampaikan Macy dan Ain Zulaikha yang selama ni tak pernah buat entry bola..
Tiba2 boleh bersemangat bola buat entry bola..
hehhe comel je..

Tadi Aku pergi tengok Filem Janin..
Asalnya memang tak merancang pun nak pergi tengok..
Ini rancangan saat akhir tengok wayang, perkara biasa..
Sebab cerita hantu kan..On aja!
Walaupun kitaorang tak tahu ini cerita apa siapa pelakonnya,
wawawawaw...

Janin, Arahan Yeop Hitler...
Lakonan EJa, Hairie Othman, Sherie Merlis..
Serius aku cakap aku SUKA Filem nih..
sebab agak realistik, seram, ngeri, menyayat hati...
Jarang filem Melayu buat cerita Hantu, Seram + Ngeri..

Kisah Sutera (eja) dan Hisham (hairie) suami isteri,
mempunyai 3 orang anak..
Tiba2 kampung mereka dilanda musibah..
Dikatakan ada Toyol di kampung mereka..
Tapi Toyol ini seakan menjaga keluarga Sutera dan Hisham ini, Mengapa?
Saksikanlah DI Pawagam..lalalallala

Baru aku tahu Toyol itu di ambil dari mayat bayi..
Patutlah dia kecik...
Filem ni ala2 Ju On, tapi lagi best lah sebab tak ada ngensot2 wawawa...
OKey aku tak akan letak gambar dari Filem Janin nih,
sebab Ngeri ah muka dia...
wawawawa tetiba letak Casper..
kan aku cakap akuMySpaceMySpaceMySpace

p/s: Alah, tak ada apa nak takut kan. kan kan rilek ajaaaa 
p/s: ayat sedapkan hati

17 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

pergh tengok movie tak ajak,,

TunTeja said...

hehehehe.tengok kat iklan tv hari tu!
macam best jugak...nak tengok.tp tunggu cd je lah.haha

|-sw33t-dream-| said...

gambar casper...
comel nyer..
tgk iklan kat t.v macam best jer citer janin nie..
nnti kalau tak de aral nak pergi tgk....

=)

NICK IRFAN said...

anda dpat award sila ambik di http://nickirfan.blogspot.com/2010/12/aku-jutawan-award-thanzk-atikadya.html

Afiefah Safieni said...

patutla dia kecik..bayi rupanya..
xpayah la letak gambar janin tu..i pon takut nak tengok.!!

maCy said...

betul ngeri seriau semua ada ni? takat ni masih tidur tgk cite hantu melayu.wawawawa


yunk. i comel ke? hik3. maseh. hahaha
~act pna wat b4 ni sal bola tp sal kutuk mu and banggekan arsenal sahaja ;D

Balqees Amanda said...

yeke best..nanti kuar nak g tengok jugak la..

rossoneri said...

fariq,wat pe nak ajak..hahah

tunteja, lol ok ajaa

sweetdream,tengok lah

afiefah,kan,kita pon baru tau

macy,kita xtahan yg part ngeri tuhhh..lomah badan kalau ngeri2 nih.. lagipon xsuka muka ju on tuh

balqees,gi lah tengok

NICK IRFAN said...

klu x salah toyol dia pmpuan kan?

rossoneri said...

nick, a'a, inayaahhhh, rasanya lah nama dia

hans said...

owh
ko cakap best plak
ada orang kata xbest
hohoho
aku juga tak tengok2 lagi filem Janin nih

P/S : Chak De! Malaysia....Amin!

aisya said...

baru tau jugak toyol tu dari mayat bayi.. huhu..

btw, saye suke casper! =)

Ain Zulaikha said...

hehehe tahu takpe, tetibe lak leh terbuat entry pasal bola, ni mesti terpengaruh dengan rossoneri ni.. hehe

wah serius ke seram, ni yang nak tgk ni, tapi lagi berapa hari je nak mula kuliah... huwarghhh sangat takut woooo....

rossoneri said...

hans,sbb cerita hantu ni xmerapu,tu psl aku kata best...mungkin dorg kata xbest dari segi grafiknya kureng lah..

aisya,ngeeeee comelkan casper..

ain,hahah lawak lah ain nih..
owh dah nak start rupanya,heheh gud luck for next sem.

NICK IRFAN said...

kretif jgk dorg ni slalu toyol laki ni pmpuan plak? hehe

ekmal said...

kurang skit la kalau cte antu msia ni..cte lawak ok la,hehehe

Queen F said...

brape star boleh bagi der?

kalau lebih 5 boleh pegi tengok..

kot2 jadi mcm ngangkung je.. >.<