Sunday, December 5, 2010

Kawanku, Harijadi mereka

Ayam,
Celotehmu bak anak ayam mencicit mencari ibunya,
Tawamu yang suka ria kerna dapat mengenakan orang,
Jangan nangis2..
Aku tahu aku dah berjanji hendak terbang ke sana,
Walaupun aku tak dapat nak berada di Romania,
secara fizikalnya...
Tapi cuba kau kira sampai 3,
Pastu ko toleh Belakang,
Pastu kau senyum,
Maknanya aku dah terbang ke sana lah tuh...

Cicak,
Nanti nak Konvo dah kan..
Cepat cari semangat..
Sekali dah dapat semangat tuh,
memang Far akan berusaha sampai dapat,
Maaf juga kerana tak dapat terbang..
Ke Bangi jeee...
Abang bengkel tolak tepi dulu...
hahahahaha



Video ni dibuat dengan anak buah yang menjerit2,
pusing2, dengan muncungnya...
Hanya video ni je dapat bagi...
(tiba2 last sekali tu ada silap sikit pulak dah,hahahah)

17 Masuk GoaLLLL:

Fara Wani said...

thanks so much sis!!

(still nak suka top! hehe.)

Fariq said...

nape name2 tu pelik2 je,, hahah

andai aku / When A Young Met Older

rossoneri said...

far,hahaha ok dear..

fariq,hahah unik skit

Fay said...

owh birthday kah? happy birthday to your friend!

*uniknye gelaran*

nora said...

aku nak makan Ayam ar, mintak ayam ko leh tak

NICK IRFAN said...

nape smua nama haiwan? hehe

Fyzal said...

nama manja dieorang ke tu?

rossoneri said...

fay,eheeee biasalah masa zaman skolah byk je gelaran..

nora,ayam ni dah keding xada isi hahah

nick,eheee entah ler,zaman budak2 dulu

fyzal,xadalah panggil dorang nama tuh..ada masa tertentu je panggil ehee

Fakhrur Razi berkata said...

mesej nih utk manusia ker weh
huahua ;D

pergi rome?
dia pergi btol2 eh?

ps: dalam video tuh ad gmbar kau ke?

rossoneri said...

fakhrur,hahaha ye lah manusia lah..
bukan rome lah, romania lahhh.. ye lor pegi betul2 lohhh...

gambar aku?jeng jengggg

Cik Su said...

pelik pelik..hahaha

maCy said...

ayam? cicak??

anamizu said...

cicak itu adalah sedara cicakman ^^

hamzah ian said...

video cool

ayie said...

berkawan dengan haiwan? siap ingat birthday algi.. hahaha :)

Tomato Gurl's Life said...

siapa ayam n cicak??huhu...

hiro said...

tahniah la deme2.