Tuesday, December 21, 2010

Contest gambar sekolah kenangan dulu-dulu

Aku nak masuk contest lagi...
hehehe sebab contest ni menarik,
jadi aku masuk lah...
Kali ni dari Blog HIkayat kisah si gadis orem
 
Contest ni lambat lagi tutupnya sehingga 11 Januari 2011..
Segala maklumat mengenai contest ni boleh lah ke Sini

Dan Ini pula Gambar sekolah aku zaman Dulu-dulu...
eheeeeeee

Mana satu aku?jangan ditanya hehe

Ini masa Tingkatan 5, Banyak kenangan masa Tingkatan 5 nih..
Tapi aku tak dapat nak imbas balik kenangan tuh hahaha
(kan aku dah cakap aku Pelupa tahap kritikal)..

Yang aku ingat Penuh dengan Bergaduh hahaha...
sangat kelakar..
Sebab bertikam lidah bukan depan2, tapi jauh2...
sorang kat hujung pintu,sorang kat tengah, sorang kat tepi tingkap..
Jadi memang bingit hangit lah kelas aku nih..
Kami juga selalu buat Cikgu menangis..
Tak tahulah kenapa cikgu tu menangis..
MySpace
kitaorang cuma tak buat kerja sekolah je..okey tipu
ada lah sikit2 ketua segala gaduh nih bagi ayat sentap..
Tapi naik tingkatan 5 kitaorang jadi baik eheeee..
(sebab ketuanya dah baik)...
CIkgu pun dah pandai handle kitaorang..
Hati cikgu ni pun dah keras dan no need to expect that we'll listen to her..
dan dia pun jadi CIkgu Rock! ehehehe layannnnn je..
 
Kat kelas aku ni..
ada Raja Ponteng dan Permaisuri Ponteng sepadan kan
Ada Britney Spears yang selalu main sms dalam kelas, ringtonenya Toxic..
Petoq 'Sebentar ya' yang suka bertanya...
3 orang kaki Games yang kuat tidur dalam kelas, sampai sekarang gila game
Nuar kuat bodek yang disayangi cikgu, dan Meor bersuara merdu..
ada Azriza si Cermin, Minah bola, Minah-minah Grunge.. 
Epit ketua kelas dan ketua segala gaduh..
tidak dibantu oleh Penolongnya yang pandai math dan segala kira2 tuh..
Oh ye, kat kelas aku ni ada kumpulan dari Indonesia Moluccas tuh..
wawawawa (ala tak ingat ke Moluccas ni kena banned dengan Malaysia sebab apa entah)

Dari sini juga bermulanya nama panggilan Badak, ayam, cicak kerang, kurap..ehhh..
(Boleh baca di entry INI)
Nama ni melekat sampai laaa sekarang, sesuka hati dorang je bagi nama..
Semuanya sebab kerja Dua orang ini
Meor suara merdu ni dan Nono fergalicious ...WANTED!
(saja bagi kabur padahal memang gambar ni kabur)

Okey, itu sajalah kot kenangan bersama kami,
masih lagi keluar dengan mereka, walaupun tak sekerap zaman dulu2..
Tapi masih berhubung...
oh ye, nama sekolah ye, Sekolah Menengah Tepi Kubur...
hahahahahaha...
Aku memang sangat bangga dapat belajar di sekolah menengah taman keramat INI

24 Masuk GoaLLLL:

Kalamhati said...

waaah..mengimbas kenangan jaman persekolahan ye..hehe mana satu awak ek..akak tak dpt teka...hihi

Fay said...

zaman sekolah sangat best! rinduuuu~

Fariq said...

baru nak tanya mana sati cik rina ni, tau2 je die..

BPM: Entri Khas Untuk Cik Ain Zulaikha

rossoneri said...

kak kalamhati,hehehe ala akak xyah cari lah...heheheheheheh

fay,kannnnnnnnnnn..huhuhu..

fariq,ohhhhh dah tau pon kamu mesti nak tanya...

Zairie Husin said...

kenangan mengusik jiwa.. =)

EmanCloud said...

nie terkenang zaman dulu ni~ T_T

NICK IRFAN said...

sy seriusly xde langsung gambar masa form 5 sbb masa tu sy x ske ambik gmbar skrg bru menyesal...

p/s=mne 1 la awk ni ye? hmm... rasanya msti duduk sebelah kanan tp x pasti yg mne... agak jer ni

hudhud said...

sumpah mcm cool gila class cmni haha

DanieL AdiE said...

byk pic2 time sekolah dulu...


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/u-can-never.html

rossoneri said...

Zairie, :D

Eman, hehehe :D

Nick,lorrrr kat kawan2 pun xada ke..
hehehe salah, bukan sebelah kanan..

hudhud,lol mmg cool dan sengal mereka2 ni..

daniel,hehe kamu kan suka amek gambar mesti banyak punya :D

Magrib said...

anda membuatkan saya rindukan zaman sekolah.. haddoi... anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!

sekamar rindu said...

salam..

singgah malam untuk follow ur blog..


sangat bangga menjadi follower yang ke 333*** very nice number, rite?

Fara Wani said...

rindu zaman ni!!!

Sharinginfoz said...

all the best

Heidi Shafiq said...

aku rindu zmn sekolah aku..

rossoneri said...

magrib,heheh semua org rindu kan.btw tq follow..

sekamar rindu,a'a lah hehehe tq ye..

far,rindu dgr far cite pasal crush2 far tuh hahahahah..

sharinginfo,tq :D

heidi,heheheh kan,byk kenangan

Cikbelog said...

rindunya zaman sekolah dolu-dolu.hehe

Ain Zulaikha said...

wahhh gud luck, dah lama tak tgk gambar sekolah lama dulu.. gud luck

Fitrihadi said...

wuu nostalgianya.. rasa macam nak masuk sekolah balik ar..

btw gudluck ye :)

maCy said...

menarik ni. byk gmbo skola dlm lappy. hehe

nora said...

fuh nostalgia gile

teharu aku baca walaupun aku bukan budak kelas ko =p

rossoneri said...

cikbelog,heheh :D

ain,hehe mengimbauu kembali..

fitri..hohoo nak masuk sekolah balik? kamu masuklah sorg2...

macy,apa lagi join lah macy...

nora,hahahah...

armie::parc::udinc said...

huu macam best ni...tp gamba skola sy nmpk cm baik sgt..haha

iDa said...

mkch sbb sudi join contest ida.....
agak menarik cter awk pasl pic tu..amat detail skali..bes22..dgr cter awk pom dh dpt agak...mst seronok time tu...waaaa,mkin rindu ngn kwn2 lme laaaa...
ida dh cek dh,semua ckup legkap dh...
ida ade follw blik tow sbg tnda mkch ida....

keep in touch ble dekt ngn dteline tow...

GUD LUCK!!!