Friday, December 10, 2010

Donut, cinta Kirana

Malam tadi aku tengoklah drama Donut ni,
kat Astro Ria...
sangat best okey, i like~....
aku suka sebab dialog dia sangat sarcastic...
lakonan semua hebat, Sheila Rusly, Norman Hakim, Fizz fairuz...
Drama ni moralnya, tak semestinya lelaki itu nampak lembut, dia gay...

Memang ada pun lelaki yang tak berapa nak gagah...
nampak macam lembut,
Dia jadi 'nampak lembut' mungkin sebab persekitaran..
Biasanya ketika di sekolah lah..ikut2 cara kawan..
Ajuk2...
Jadi, janganlah kutuk2 lelaki yang nampak tak gagah nih..
tak gagah di luar,xsemestinya tak gagah di dalam...mwahahaha
lagi pun,siapa kita nak judge orang lain..
(Suka tengok dia punya lesung pipit.lesung pipit je i like.ohh tiba2 teringat kat lecturer muka macam fizz fairuz credit)

Lagi satu, aku Keterpaksaan tengok Sinetron Cinta Kirana ni ha..
Anak buah aku paksa aku tengok, haiyooo
Aku nak tahulah, Kenapa drama ni..
  • Fokus betul2 kat muka orang tuh..
  • Dorang ni shoot scene drama lain2 masa ke...
  • Apsal yang baik tak pakai make up, yang jahat pakai make up tebal 10 inci..
Aku ni tak tengok drama yang melampau2 episodnya..
Paling banyak episod aku sanggup tengok pun sampai 20 episod je..
Dulu nak layan panjang2 nya drama boleh lah..
sekarang jangan harap...
Nak naik gila jugalah aku tengok drama ni..
(walaupun satu episod je)..
sebab aku rasa macam tengok drama muka orang...
 (suka tengok muka Nia Ramadhani.lawanyaaaa)credit

p/s: aku menaip ni,berdasarkan apa ada dalam fikiran aku sekarang. tak boleh nak fikir dalam2 untuk benda yang serius..

10 Masuk GoaLLLL:

sugar2 kapas strawberry said...

taksesuai btl nia ramadhani pegg watak pmpn baik.hehe

Fariq said...

"tak gagah di luar,xsemestinya tak gagah di dalam"

statement ni agak laen mcm je,, heheh

darkbatman said...

donut ak x tgk lg..tp cinta kirana dh nk habiss..sedihnye

maCy said...

macy suka fizz fairuz. n sheila rusly. siyes2 ble rina na blakon plak? ngee ;p

Kalamhati said...

akak tengok gak malam tadi..hehehe best sangat!seswai sangat pelakon2 tu..

TunTeja said...

tengok iklan donut aritu.macam lawak!
hehehe :)

jemnput singgah
http://dyatunteja.blogspot.com/

rossoneri said...

sugar2,tu lah akak kita kata,satu2nya cite ni dia jadi baik..

fariq,tettttttttt

darkbatman,ohhhh kamu layan rupanyaa

macy,eh ehh kenapa kita pulakk

kak kalamhati, paling suka dgn dorang punya 'hekkkkkk' haha

tun teja,tulah iklan nya pun dah lawak

miyoshu212 said...

x suke nia ramadhani sbb free hair..!!
:D

hans said...

dua2 aku tak tgok
so xtahu nak komen apa
keekkeek

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

Cik Tom said...

wah cam best je cerita ni..cik tom xtgk pun..tp bl ros review rs cam nk tgk je..