Wednesday, March 17, 2010

cari jodoh

 baca artikel berita hari di sini


(credit to berita harian)

aku memang tak sangka kat Malaysia ada buat program macam ni...
mula-mula tu aku memang gelak jugalah,
memikirkan macam mana mereka ini boleh sertai program macam ni...
tapi cool juga lah..
siap ditemani oleh ibu bapa peserta masing-masing...
hehehehehe...

ok la tu,
daripada korang pergi blind-date,
dengan mamat/minah facebook/myspace,
ini lagi terjamin keselamatannya...
gentle lagi, siap jumpa ibu bapa gitu...

20 Masuk GoaLLLL:

kenwooi said...

all the best to them who are looking for a jodoh! =P

rossoneri said...

hahaahaha...yeahhhhh

KaCaNg87 said...

waahhh..bgosnye..terus leh knl mak ayah..hurmm..suke3

FaTiN said...

haha. cara ni lagi selamat=p

rossoneri said...

hohohohooo kamu berdua ni mcm nak join je program neh...hakahkahk...

Hasan Amran said...

ok jugak ada program macam nie...
boleh bagi tau kat member2 yg dah bujang terlajak dan desperate...

rossoneri said...

hehe itu lah, daripada amek kat intenet yang belum terjamin ni kan

Badak Comel said...

wah, badak nak pergi!!!
haha

rossoneri said...

haaaa, hahaha, dah bersedia ke utk disoal jawab dgn parents bdk perempuan tuu..

zairie said...

alamak.. camner leh terlepas program nie.. kalo x, leh pegi.. hehhe

rossoneri said...

haha wah zairie pun minah.xsangka ramai gak berminat dgn program neh

ザ-sylver-shooter said...

kalo kt jepun orng panggil goukon..siap ade ejen2 lagi ...

Amir said...

seganlah aku... haha..

rossoneri said...

tu lah sylver,bila tgk malaysia buat cam neh teringat jepun..

amir, hahaha nak segan apa..

ParkAir said...

bleh rekemen kat kawan aku ni, sokmo suh aku carikan awek untuk dia..

rossoneri said...

wah program ni dpt sambutan sungguh, program ni better cepat2 la buat lagi..nanti ley ler ParkAIr n the geng join skali..heheee

DaHLia said...

nak join gak...bila buat lagi ni?? masukkan sis dalam list eh..hehehe

rossoneri said...

hahkahakhak, nanti kita bgtau ye

sweet honeyb said...

Ei, peliknya cz i ingat lagi ada leave komen...kenapa dah hilang pulak???momo dah delete it ke???tak apalah, komen sekali lagi...hmmm, agak2nya momo dan kacang akan melalui pengalaman sebegini tak???heheheh

rossoneri said...

mana ada la sayangkuuu sweetie..hakhakhak..blog ni mengong2 kot..huh pengalaman cam ni? tak kotttttttt...hahaha