Sunday, March 14, 2010

Saya Sayang KAwan Saya....Kamu? (part II)

cerita persahabatan kami ibarat Hana Yori Dango..MySpace
(Cewah!)..hakhakhaha

Hana Yori Dango,
Kisah 4 orang sahabat ini,
Domyouji, si panas baran, bila tension suka pukul orang, maki orang...MySpace
Hanazawa Rui, seorang yang sangat cool~,tapi tak pernah berjaya dalam cinta...single akhirnyaMySpace
Soujiroh, Playboy, tetapi dalam hatinya hanya ada satu cinta...MySpace
Mimasaka Akira, juga Womanizer, masih tercari-cari cintanya...MySpace

Mereka kadang2 bergaduh juga,
tapi lepas tu baik balik....
Mereka sangat mempercayai antara satu sama lain..
Akhirnya, yang si panas baran itu, Domyouji,
orang yang pertama melangsungkan perkahwinan di antara mereka berempat...


hmmm, bayangkan, orang yang anda rapat selama ini,
bergumbira, bersengalan bersama...
tiba-tiba mahu melangkah ke alam Yang Baru....
menempah kebahgiaan...
yang selama ini hanya 'masam' sahaja tertera di wajahnya...
(ayat memang tak bley blah)
Mereka yang bertiga ini pastilah tersangat gembira dan tak sabar...
wah~ tinggal sebulan jek lagi!!!!!!!!....MySpace

mesti ramai yang pening dan tak faham baca post ini...
heheeeeee...
jika kamu-kamu sekalian, persahabatan kamu ibarat cerita apa??

8 Masuk GoaLLLL:

zairie said...

sy pon syg kan kwn sy.. landmark comey la.. ahaks

chek ezza inchik man said...

hahahhahaha...waaaaaaaa
betl ke ni..bab kawen tu..ntah2 ko dulu..wakakakaka
ngek

rossoneri said...

alahai, Mr zairie, 'landmark' tu apa..eheeeeeee...ahakx...

eza, xada maknanyaaaa....xkan la tiba2 aku ley kawin dlm masa setahun ni plak kan..calon pun xada..lainlah kalau tiba2 putera raja nmpk aku y comel ni, terus kene kawin..hakhakhaka, mintak simpang, amin...

Fafa Rafa said...

kak eza dah konfem2 kawen dulu, takde sape leh potong dia! hahaha~

tapi if kak ena pun dah dapat seru, why not? fara tumpang gembira!! :)

rossoneri said...

ehhhhhh,fara carikan jodoh utk kita lah..

Nurna said...

oh itu dia jun ku sayang...muahaha~

rossoneri said...

hahah nurna, nampak aje ehhhh

Nurna said...

muahaha~
of cos...wajib la nampak...haha