Wednesday, March 10, 2010

ESOK..........hari yang MENDEBARKAN

aku tahu apa yang korang fikir,
dan ia bukan seperti yang korang fikir,
wawawawawawa,
korang ingat untuk budak2 yang lahir pada tahun 1992(betul kan) je ke boleh berdebar
untuk hari esok???...MySpace
hahahahahah...
maaflah kalau permulaan post ini agak menyakitkan hati...

UNTUK AKU,
esok berdebar kerana...
  1. MATCH CHAMPIONS LEAGUE (ye ye jangan hangin, bertenang, okeyMySpace)
  2. aku ada presentation esok dan aku masih lagi tak siap (boleh pulak aku buat post baru, hahahah aku tension macam ni lah)
  3. album Faizal Tahir dah keluar esok!!!!!!!!!!!!!!!!MySpace
ok lah tu je sebenarnya...
nah, pegi dengar lagu ni jauh2...


-TAMAT-

16 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

esk pezen stilistikKkkkk!!adeii..x ciap2 lg slide..kte pon sempat je post entri br..adeii..

rossoneri said...

KACANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG habesla cekkkkkkkkkkkkkk

KaCaNg87 said...

cheq pon..adoiiiiiii..doa byk2..moga2 kte terlepas dr kne pezen esk..aminnnnnnn

Hailey Francis Thomas Goitom said...

muahahha....matilah ko...matilah ko....:p
rilek ye ina...:p

rossoneri said...

kacang....amin...

hailey, oooo ko part2 ni lah ko suka kan...suka nak membahan aku...

mr. hafis said...

i sokong pirlo.

rossoneri said...

hehehehe...harap2 smuanya main gempak, huhu..

ParkAir said...

ac milan!! yay.. :P

rossoneri said...

hehehe FORZA AC MILAN!! yeayyyy hahah

Fafa Rafa said...

kak ena.. acmilan camne? :(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

man u menanggggggggggggg !

milannn kalahhhhhhhhhhhhhhhh !

rossoneri said...

kita rasa kita xperlu nak nyatakan fara resultnya, kerna fara tgk komen kanak2 ribena di atas ni pun fara dah tau...hakhakahkahka...and as for the score u can see it at the sidebar..

mr. hafis said...

i bet dan kalah besar dan tak menyesal.

rossoneri said...

hehe u same with my fren lor, dia kata rugi 500...hhuhuh..bg kita la, its not a big deal kalah nih,biasa ah bukannya xpenah kalah teruk

sweet honeyb said...

Ingatkan apa yg mendebar sangat!!!Rupa-rupanya album Faizal Tahir keluar juga akhirnya!!!Hahaha!!!!Macam mana???Dah beli album ori atau belum???

rossoneri said...

tengah tunggu tukang beli ni ha xbalik2 lagi..ngeeee