Friday, March 12, 2010

Kawan Comel saya Tag di Facebook

hahahaha aku rasa kelakar lak tajuk post nih...
masih ingat mengenai POST kawan comel saya ini???
haaaaa, kali ini, semua tahu bukan berita yang TERGAMAM itu...
pagi2 lagi aku dah bukak facebook
(sebab FB boleh bukak time pagi je)
menantikan update news daripada kawan aku yang comel ini,
(kalau nak tengok rupanya yang comel ini boleh lah click ye)
aku memang tunggu dia nak membahan apa...
syok seh..
hahahahahah...

bila malam,
barulah dia update...
(lembap kan)
dan buat PERTAMA KALINYA,
dia TAGGED nama aku kat wall dia .....
hakhakahkahak...MySpace
daripada aku nak hangin tiba2 aku gelak gila2...
mula2 aku tengok email, notification kawan comelku ini tagged aku...
aku pikir, gambar tau...
tu yang bila bukak2 FB je memang lawak ah...
yer lah, dia kan mamat ego panas baran yang asyik mencarut suka carik gadoh,
jangan haraplah dia nak tagged nama perempuan kat wall FB dia kan..
well, lelaki kan...MySpace

hakhakhaka

p/s:tiba2 rasa post ini macam budak2 remaja yang baru nak meningkat dewasa pulak..oh well, post ini pun untuk orang yang TAK Matang, jadi, tak kisah lah...

4 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

memg comel la..hhahahha

rossoneri said...

comel kan kan..hakhakhaka, dia sgt mengamuk bila baca blog neh.. hakhakhakahk esp bila tgk kacang komen kata dia comel..hakhakhakahkahka

KaCaNg87 said...

haa? dye th ke ina ad blog?wuaaaaaa..kantoi..sib baek kte x kate dye lebey2..hehe

rossoneri said...

ehhh kacang ckp lebih2 lagi kita suka..hakahkhakhakahka...