Thursday, March 25, 2010

Kene TAG daaaa

baiklah, cek telah pun ditag oleh cek nadzrah...
jadi cek jawab la tag ini
(tiba2 nak berlatih cakap dialek utara..mwahahaha)
1-siapakah diri anda di rumah?
sangat manja mwahahah. suka gelak tak ingat dunia, bila semua adik-beradik ada kat rumah lagi lah, bingit dan hangat rumah tu. akan bercakap non-stop bila balik rumah setiap minggu.

2- siapakah diri anda di samping rakan?
seorang yang sweet dan pendiam. hahahahah. sangat cool~ (bak kata adeq fara). akan bercakap non-stop bila ada mood. akan malas bercakap bila mood malas datang. tapi still suka gelak dan senyum (saya kan sweet hahaha). bila marah, akan senyap sampailah marah tu hilang.

3-5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai
 benda???
  • handphone baru sony ericsson
  • apa2 novel Inggeris yang best
  • baju
  • duit (benda gak neh)
  • purse
  • eh dah2 cukup lima pon


4-siapakah nama pasangan anda
wahhhh soalan. ok kita layan je lah ye soalan ni. 
nama pasangan saya ialah saya panggil dia Pippo
(siap letak gambar lagi neh haha)


5- ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda
tiba-tiba rasa cam sedih pulak aku kene jawab soalan begini hahahaha.
  • pemain bola sepak
  • kelab ac milan
  • kacak
  • romantik
  • hot

6-bila tarikh anda couple
soalan ini lagi tak boley bla. hahahaha kamu semua layan je lah ye.
tarikh couple = 2002 masa form 3

7-apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda
bila dia injured

8-lagu tema cinta anda
ya ampunn.. ok lah..
sei solo tu = laura pausini

9-apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda
jangan jadi playboy dah

10- tag 10 rakan yg lain
hahaha aku nak tag orang pun takut nih...hahahah
macam biasalah yang jadi mangsa aku..
  • adeq fara
  • kacang
hahahah, korang layan je lah tag ni ye. aku nak tag orang lain takut lak


11 Masuk GoaLLLL:

amie said...

hp baru sony??
waaa,,
nk nk jugakk..
hahahah

Fafa Rafa said...

tengah single ni, camna nak jawab? hahahaha~

FaTiN said...

power la bf ko. hikhik

aku xde calon lagi. ko nak suggest sapa2 tak? haha

KaCaNg87 said...

ahaha..kacang nk jwb tag ni pon tkot..ngeee~

nt mlm kacang jwb na..nk p kuar mkn sat..hehe
p/s nk kim x momo?ngeh3

rossoneri said...

amie, kalo nak tolong belikan, dialu2kan hahaha

far, jawab jee

patin, bf aku pun terlebih 'hot', ko nak suh aku suggestkan???hahahah, ko pilihlah nak player bola yang mana, hahah

kacang...hahaha jwb jee..xpelah, kita mkn benjo cheese je, hahaha

amie said...

tolong belikan??
tape la..
mekasey aja..
hahahha..
dakni nye aino pon tak dapat lagi nih..
iskkk

jane said...

aku??????







di smping kawan2??



















slalu jatuh
















ngahhahahhahahahha~




































k pyh bli sony ar...blueberry besh
keh3x

KaCaNg87 said...

benjo cheese?sodapnye..nk gk

Cik Nadzrah said...

hehe...cik nadzrah pom ske novel2 BI neh...sme la~ Ooo...dasatnye pasangan...moga berbahagie =D

Sanusi Din said...

awat cek dok cakap loghat utara..??
hahaha.! nak cari org utara ka?

Anna Boleyn said...

huhu hana lagi lah dah lama gila tak buat tag. adioss..