Saturday, March 13, 2010

Nodame cantabile Movie, ada siapa2 dah tengok??

mongoose!! (credit to Crunchyroll.com)

Pernah tengok drama Nodame Cantabile????
heeeeee, mukyaaaaaaaaa...MySpace
best sangat cerita ni kan,
memang lawak habes,
aku tengok berpuluh kali kot,
walaupun aku memang tak ada pengetahuan dalam bidang muzik,
tapi kalau kita suka muzik,
kita tetap akan faham sikit2..

aku memang tahu ada drama ni ada Dua Movie,
satu kisah Chiaki senpai, satu lagi kisah Nodame,
tapi aku tak tahu pulak tahun lepas Movie 1 dah keluar..
uhuuuu aku masih lagi mencarik cd/tengok online,
tapi cek tak jumpa, cam no
(kalau ada siapa2 yang tahu habak eh)

yang ini, Movie 1 kisah Chiaki senpai...


yang ini Movie 2 kisah Nodame, yang akan keluar bulan 4 tahun ini (di Jepun la),
Movie 2 ini rasa lagi best sebab,
kisah MySpaceMySpace


dulu, Hana Yori Dango the Movie keluar kat Malaysia,
tapi kenapa Nodame Cantabile tak ada, Aiseyyy

15 Masuk GoaLLLL:

F U N F A B U L O S I T Y said...

jap lagi nak tgk!huhu ;D

rossoneri said...

nak tgk kat ne dex oiiii...hahahahha

KaCaNg87 said...

best ke?..nk try tgok gk r..hehe

rossoneri said...

lagi sekali nak tanya, mana ang nak tgk...kalo ang dpt cdnya ka download mana2 ka bgtau cek noo

sikochan said...

gyabooo!! cite ni sangat best! mesti tonton

sikochan said...

gyaboo!! best cite ni..suara nodame sangat kiut ; D

rossoneri said...

heheheh kan kan best kan cite neh..

jane said...

mcm ada je dulu
tp cd arr







ngehehehehhehehheh~

rossoneri said...

confirm ke movie, bukan edisi special tau..yang special pun ada dua siri gak, satu kisah chiaki satu kisah nodame...

amie said...

best ke??
huhuhuhuhuh

rossoneri said...

sangat best, nanti kalau kita dah dapat sources untuk kamu tgk, kita bgtau ye..

K u d a H i t am said...

cube try donlod kat cni, bnyk movie cni.. naruto pun ada..

http://www.syok.org/

rossoneri said...

eh before ni web tu dah xada kan .skrg ada blk..hmmm thanx ye

koru said...

@_@?menarik!!bile kuar eh?dload kat daddicts rasenyer ader tak?XD

xpn tgk kat dramacrazy je XD

**kejam an..sumer nak free

rossoneri said...

hahah koru, aritu cek kat daddicts xada pon...kat dramacrazy/mysoju xada lagi...ahahahahah kita save bajet kan..