Monday, March 22, 2010

Yeay, Dapat AWARD...



i baru menang award...
mwahahahahhaha...
hey at least INI namanya AWARD tau..
walaupun bukan Golden Globe atau MTV award dan sewaktu dengannya..
Thanx to Zairie DInzly dan Salina kerana sudi memberikan Award ini
kepada diriku yang tidak seberapa ini..
cewah..mwahahahah..
berikut merupakan syarat2 yang harus kupatuhi...
hohohohohoooo...
  1. Thank & link the person that gave you award. 
  2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic. 
  3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.
  4. State 7 things about yourself
berikut merupakan bloggers yang menang award ini daripada diriku ini...
  • kacang
  • adeq fara
  • maaflah dua orang je aku mampu bagi...heeeeeeeee sebab yang lain semua dah dapat award
hmmmm 7 things about me? ye loh, why 7 only..mwahhahahaha

 saya suka COKLAT
 saya suka AC MILAN
(peace yo peace, walaupun gambar ini tidak bercirikan ac milan mwahahah)

saya suka tengok drama JEPUN

saya suka dengar MUZIK ... 
 saya seorang Malas...
hahahaha mengaku terang-terangan okeyyyy...hahahahaha
  
saya menyampah dengan orang yang BERLAGAK..
jangan haraplah aku nak rapat dengan orang macam ni.. bye bye laaaaaa..berlagak ilmu ke berlagak harta ke berlagak konon hot ke...ditambah2 dengan orang yang sarcastic...huh lagi lahhhh..(emo jap)


saya suka KAROKE
hahahaha, siapa2 yang nak karoke dengan aku, meh2 ...hahahaha...4 jam pun i sanggup.. hahahaha

OK DONE!....
hahaha apa2 pun thanx again to Zairie DInzly and Salina

25 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

congrate ye..ehhehe..i pon dpt award?weee...suke3..toche3

rossoneri said...

hakakhakhak ye cek kacang pun dapat award...

Mr-Zam said...

congrat!! :) keep it up!

rossoneri said...

heheh tq

fitri oh fitri said...

seyes, fit suka jgk panic!haha






http://fitridzulkifli.blogspot.com

Mr Rulez said...

uit...4jam..nie dah cam trainin vokal jer...hehe
sm lar org blagak tak ke mana2 pun...

rossoneri said...

aaaaaaa fitri suka panic gak ke!!!! yeayyyyyyy...hahakhakah akhirnya ada kawannn..hahahhaha

Mr, rulez...hakhak sekali sekala training vocal seminggu sekali..wah..hahahah..

fitri oh fitri said...

seyes, best sgt kan?! haha.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

rossoneri said...

waaaaaa betul2 best best bestttt!!

Badak Comel said...

tahniah dpt award...
bangge sampai jadi kembang r tu.. haha.

rossoneri said...

hahahahah, arigatoo gozaimas.. idokla kembang pon en,comel

Badak Comel said...

abis?? ngecut.. haha..
senyum habis-habisan la tu

rossoneri said...

hakhakhakah, senyum sehingga ke telinga mwahahah

zermye adnan said...

congrat....

lpas ni leh la karok smpai lebam lk..hahaa

rossoneri said...

hahaha tunggu duit masyuk dulu baru karok sampai lebam hahah

kueyteowkungfu said...

tahniah2! (^,~)
pasni kte + lg mse karok 2.dr 4 jam kte + jd 8 jam.
ok x nouk?
hahhaahahaha.
jom karok/training vokal bsme2.
prctice mke perfect!(^,~)

[cet~ bce quran xnk lk wt 4 jam trus mnerus.adei~ KTK...KTK..] =p

rossoneri said...

mwahahaha baca quran, setengah jam je dah lenguh...hakhakhakhakah.. wei amenda lah 'KTK' tuh..drp aritu aku nak tanya

Badak Comel said...

sampai lebam eh nanti nak g karok..
haha,,
save duit tu..
kasik renovate blog..
gagagaga

penghuni 60 said...

lawatan jauh dari indonesia,
salam.
:D

kueyteowkungfu said...

momo: KTK = kueyteow kungfu (^,~)

bdk comel: awk nk join kmi skali karok smpi lebam?huhuhu.

p'huni 60: waaa...jauah banget deh.dr indonesia dtgnya.(^_^)

siti nur fadhilah said...

banyak sungguh orang yang dapat award nih.. ^^ congrats~

well2..same jugak la kite.. i'm chocoholic, suke drama korea, sgt2 giler music N karaoke~ yeay!

opposite, saye suke team Selangor.. :D

rossoneri said...

paaz, dah2 ko ni jauh sudah merepek..

fadh, hoho kita rasa smua org dpt award kot...heheeee...oo fan selangor yek

rossoneri said...
This comment has been removed by the author.
F U N F A B U L O S I T Y said...

huiii 4 jam?tu da taraf konsert da tuu
nanti leh wat konsert bersama FT k?;D

rossoneri said...

mwahahaha, kalo buat konsert ngan FT, FT pengsan terus..hakahkahk