Monday, March 15, 2010

Adrenalin......Laju>>>>Faizal Tahir



11 Mac....
okey, ini bukan tarikh keramat siapa2 yang lahir pada tahun 1992 tu ye...
Akhirnya berakhir penantian ku selama ini...
Adrenalin, sudah lahir!....
ye, dan bukannya manusia yang bernama Adrenalin ye..
tapi album Faizal Tahir yang baru...
(mwahahahah)...

Maka, disebabkan aku bukan berada di KL,
aku tahu 1st day released memang belum ada lagi,
jadi, aku pergi mencari Adrenalin pada 12hb...
di Metro Kajang, Metro Point..
TAK ADA!...
okeyyy, mungkin esok..
kemudian, terdengar berita Adrenalin akan berada di Speedy pada 13hb...
The Mines pula menjadi sasaran...
di Speedy, Adrenalin tetap tiada...
mengapa dengan Adrenalin ini?
ada orang tidak sukakah dengan kehadiran Adrenalin ini...
kesian Adrenalin
(hahahaha aku dah merapu. OK STOP)..

pada hari ini, AKHIRnya, aku jumpa dengan Adrenalin ...sampai ke Mid Valley aku pergi..
tiba di Bilik, terus aku pasang...
dan ini merupakan carta AKU ...ok, AKU punya Carta
  1. Adrenalin 
  2. Bencinta
  3. Hanyut
  4. Selamat Malam
  5. Karma
  6. Muzik
  7. Superhero
  8. Semesta
Mula-mula aku ingat tak dapat lah, setem Edisi Terhad Faizal Tahir tuh,
aku pun macam tak kisahlah, asalkan album dia aku dapat..
(seb bek murah, nok, aku ingatkan rm40, rupanya rm30 je)






Sekarang Isi dalam pulak....
mamat hensem ni bukan Drummer masa Konsert Satu suara ke??..heheeeee femes dia masuk bergambar neh

okeylah, yang pasti LAGU BEST! terima kasih sebab buat lagu-lagu yang best!

27 Masuk GoaLLLL:

n@m@n said...

mesti best buah tangan FT yg terbaru

adrenalin~hormon yang dikeluarkan di kelenjar dekat buah pinggang..hoho

shafiq08 said...

faizal tahir best !


http://belogbagus.blogspot.com/

rossoneri said...

naman...heheh mmg best!..

shafiq, YEAHHHH...

FaTiN said...

rina sekarang aku percaya 200% ko memang minat faizal tahir. aku minat tapi lagu-lagu dia aku download kat 4shared ja :D

ParkAir said...

yeah vocal nya memang power, aku jarang suka artis lelaki tempatan. tapi faizal tahir memang maveles!!

rossoneri said...

hakhakhakhak hampeh je ko...kalo local artis y aku minat, mmg aku beli album (mcm estranged)..kalau artis luar negara, akak aku y beli..mwahahahha

rossoneri said...

ParkAir...YEAHHH, vocal power, pandai pilih lagu..mmg best!

F U N F A B U L O S I T Y said...

vote for faizal tahir(terrtibe nak suh undi-motipp?)haha

rossoneri said...

hahkahakhak dex vote faizal dlm berita harian ehhhhhhh

Khairi said...

wah peminat tegar FT ni huhu.

rossoneri said...

hehe xadalah tegar mana..biasa je

sweet honeyb said...

Haha!!!!rupa2nya momo pergi Midvalley semata-mata utk beli album ni ye???Heheh akhirnya hajat u tercapai juga sebabdah lama momo menanti album baru ni kan????

KaCaNg87 said...

waaahhh..mantop la..da ciap bli album 2..nk pinjam..hak3

juan said...

wau pminat FT upanya..minat superman gk ke..hihik :)

rossoneri said...

alamak,kantoi sudah dgn 'my sweetie' neh..hakhakhak..tp mmg nak g mid pun laaa,tension sgt...wawawawa..

haha, bley bley,tunggu dah pekasam album ni, baru kita kasi pinjam ye, hakhkahkaha

juan,ahaaaa superman??..minat tom welling dgn dean cain je...eheee

KaCaNg87 said...

ohohoh...ble agak2 nk jd pekasam 2?lmbt lg ka?cheq x sabaq nk dengaq lgu 2..huhu

MyaFiza said...

yeahh...memang x rugi sape yg beli. huhuhu.... memang best giler album ni.

rossoneri said...

kacang, kene tunggu turn dulu.. mwahahahah

fiza, heheeee kan kan best kan

Badak Comel said...

Selamat malam sayang....
hehe. besh2..
ade no tpon die x?
nak wat appointment jek anak tekak dia. :)

rossoneri said...

haaa???? appointment??..hahakhakahka.

Ery Farieha said...

waaaa
mau2!!

rossoneri said...

heheh ery,cepat la beli, rm30 jeee...

F U N F A B U L O S I T Y said...

rina vote tak ft dlm BH tu? ;D

rossoneri said...

mestilah vote!! heheheh

addictedtoeleven said...

hi! thanks so much 4 d info yea!!
appreciate it!
=)

rossoneri said...

addictedtoeleven, glad to know that this is informative...heheh

mndg said...

wow ! ako nak pinjam !