Sunday, March 7, 2010

MUSIM TAG.....dari Mr Zairie pula

1) Adakah anda rasa HOT??
Ye, terima kasih. hahaha

2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3) Cerita pasal gambar
saya suka Pippo, sebab saya suka lah, jadi suka hati laah.

4) Bila kali terakhir anda makan pizza??
kenapa pizza???? last time makan kat Pavillion sebelum masuk tengok citer Niyang Rapik. dah la orang pizza tu tak bagi kami garlic bread.


5) Lagu terakhir anda dengar
Drama King - MUH. tengah gila dengar lagu neh. .


6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
tengok Facebook, wawawawa

7) Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa
syarina, rina, ina, nyet, mls. hahahahahha

8) Tag lagi 8 orang
aku rasa macam dah ramai buat tag neh, jadi aku main letak je, siapa yang dah buat tak yah la buat okey. dan sekarang musim bertag2, jadi siapa yang malas buat pun, i tak kesah...
9) siapakah orang no. 1 kepada anda
my beloved adeq weeee



10) katakan sesuatu mengenai orang no. 5
Pakcik Din aka bakal bapak mertua hahahahhaha. suka kacau blog dia. dia suka citer pasal makanan kat Penang (saja la tu suh kita pi lagi)


11) no. 3 ada hubungan dengan sapa?
erk tetttttttttt hahahah

12) bagaimana pula dengan no. 4
tetttttttttt juga

13) pesanan buat org no.6
keep on blogging hehe

14) kata-kata cinta utk org no.2
oh kacang, meskipun hatimu untuk Anas Tahir, tapi akanku setia bersamamu...
membaca blogmu...hahahahhaha

15) adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
hmmmm... persamaan yek. 
ayat bodek =  entry mereka best(tapi betul wut)
ayat tak bodek = mereka muda lagi

16) berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengtag anda
  1. kelakar
  2. suka carikan jodoh untuk orang lain
  3. suka carikan jodoh untuk diri sendiri
  4. post2 dia best untuk dibaca
  5. HOT budak baik
hahahahha : peace hahah jangan mareeeee


17) persamaan antara kambing dan lembu
favourite ayah aku

18) perasaan anda buat tag ni
rasa terharu oh! (tiba2 je hahaha)

19)adakah anda tahu si rizman itu sengal..
ye memang, dia sangat sengal

20) gay or less
kalau di US yang terkenal 
gay= adam lambert
less = ellen 
jadi??? hahahhaha
nak tengok gambar mereka dengan pasangan mereka???
apakah perasaan anda tatkala melihat gambar2 ini..

7 Masuk GoaLLLL:

zairie said...

wah.. jwpn yg jujur oleh anda.. hahha...

thanks coz lyn tag nie.. hehe

epy blogging.. ;-)

KaCaNg87 said...

momo...tensen...kite da tulis..tetiba tertekan ape ntah..abis xde...dlm draft pon ade separuh je...wuaaaaaaaa...da nk ciap td...:((

rossoneri said...

hahahahah okies

rossoneri said...

hahahaha lorrr aiii...xyah la wat dulu, bila dah xtension baru buat,okey

KaCaNg87 said...

haha..yeahh..berjaya dh jwb blek..kikiki

momo kne bg adiah nih..haha

fitri oh fitri said...

suda buwat! trimas!

rossoneri said...

ok,tq fitri