Wednesday, March 3, 2010

Kenal tak mamat neh

MySpace

MySpacetakkan tak kenal kot

MySpacemamat yang mana neh

MySpacealaaa, yang kacak-kacak yang hot tuu

MySpaceko tak tunjuk gambar, macam mana aku nak tahu, kot...

MySpaceoh terlupa ....weeee







kacak kan kacak kan kan kan kan...
wawawawawawawa jangan hangin, okeyyyy

cuma nak beritahu, album FaizaL Tahir yang kedua, ADRENALIN..
akan keluar 11 MAC ini...
ooooo yeahhhhhhhMySpace
jadi jangan lupa dapatkan..
(hahahhaa aku suka promosikan dia kan kan)

SATU LAGI,
sabtu ini (6/3/2010), di Muzik-muzik, single selamat malam,
Faizal Tahir akan persembahkan single tersebut...
jangan lupa menonton di TV3 pada pukul 5 petang...
 
TENGOK JANGAN TAK TENGOK WEEEE


p/s: tension sebab pos laju aku tak sampai2
p/s: juga hangin sbb shoutmix ban aku

25 Masuk GoaLLLL:

kenwooi said...

i tak kenal dia.. but kenal the cute monkey emoticon.. =P

kenwooi.com

rossoneri said...

hahahahahahahah...
ok lah, at least u know this cute monkey...hahahahah

amie said...

nape eh shoutmix ban anda?
huhuh

rossoneri said...

sebab shoutmix tu ingt kita neh spam..sampai ati kan, kita sopan2 neh dia kata spam

F U N F A B U L O S I T Y said...

kenal je faizal tahir ni-fames kot-ntah2 dia menang ABP nanti-ehhh betol ke name award tu?atau grammy award? ;D

Inora Putri. said...

bf i suka gila faizal tahir kut. over gile die dri i kan? haha. tp mmg FT best. =D

rossoneri said...

hahaha dex, wah gempak FT dapat grammy award...

putri, wah mesti bf u join fanclub FT...hahah...mesti add skali kan facebook FT...habeslah u...

Fafa Rafa said...

faizal tahir yg kacak!!

kak ena.. jangan sampai jadi 'pemuja' ok? :P

*comel la budak kecik tu.. :)

rossoneri said...

hahahah, saje je letak gambar budak kecik neh..

gO mi NaM said...

wahaha..saya suka pejal tahir...encem n talented

KaCaNg87 said...

ble la pakwe kte si anas 2 nk wt album..hehe

rossoneri said...

hahahaha berabad la kalo nak tunggu dia wat album..dia kan ada kerja dia sendiri...kacang tengok je la video dia tu je ye...hahahahahha

go minam (gaya taekyung ckp), kan kan kan, tak sabar nak dengar album baru neh...

KaCaNg87 said...

hahahaha...yela..kte tgok video anas dlm utube jela..nk bli album xdak..sedey3:((

rossoneri said...

xpelah kacang, drp dia buat album tp lagu merapu2..baik kita tgk video dia yang merapu tp lawak pecah perut neh...

Hanafana said...

Waahh!! Thanks for the infoo!!!
Fyzal Tahir rawk!!!

rossoneri said...

yeahhh hana, keep on rocking!

Rokku said...

wow! ada jugak peminat ac milan pompuan! im the most fanatical fan of the rossoneri! ada fb? bleh add..by da way thanks sbb dtg my blog..
interesting! ;)

rossoneri said...

helo rokku..
hehehhe...thanx singgah ...kat sidebar ni ada my fb, just add je lah..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

saya pom minat FT !

bilis said...

tak sedap tak lazat...lalalaa

rossoneri said...

eh eh bukan lolly minat FA ke, ini FT ye bukan FA haahahah..curang sama FA ye..

bilis, jeles la tu lalallalalal hahah

Inora Putri. said...

eii mmg add lah u. siap like status semua. haha.

rossoneri said...

hahahaha,kalo u ikut dia pergi konsert ada FT, mesti dia jerit kalah u...hahaha..

sugar2 kapas strawberry said...

minat faizal tahir ke???
my mom pon suke dia ;)
heheheeh ;)

rossoneri said...

hehe ur mom je?...heheh