Monday, January 31, 2011

Tanggapan orang korea terhadap Gadis Malaysia..

Jeng Jeng!!!!...

dah lama aku tak menulis dalam blog ni..
Tiba2 je ada cerpen pulak kan..
Siapa yang tak baca sila baca di SINI...
sebenarnya cerpen tu segmen daripada Fariqscorpio...
setiap episode akan disambung daripada blogger yang berlainan...
dan aku kena buat episode 12,
episode 13, Sudah DISAMBUNG click SINI!!

video

Video ini credit pada Pikeyenny blog
Kalau ada masalah loading lambat boleh click SINI, untuk dibawa terus ke Youtube.

Bila aku tengok video nih, aku memang gelak guling2 ah..
Paling tak menahan siap ajuk cara kita cakap Korea...
Sebab itulah bila orang luar datang, kita kena buat perangai elok2..

19 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

lolz.. ingatkan nak kutuk orang pakai hijab tadi. diorang pon sebut hijab erk in korea,, hebat...

A.s.t.i.n.a said...

bila ke sana pun.. bukannya comel orang2nya..
cuma yang tahap boleh masuk TV tu jer benchmark muka kiut very high..

Ann said...

haha tu rupenya dorg igt psl org berhijab kt malaysia ni..

tp mmg de org sggup blja bhsa korea sbb mint sgt ngn cite2 korea ni...

Tam said...

hu hu..he he nak komen ape ntah..aku geli perut ni.nanged-me

Lovely Bella said...

ehhehehhe.. comel!! ingat kan dornag nak mengate..fuh lega.

Raji berkata said...

hahaha adeh mmg ramai lah kpop lover kt Malaysia nih ;D
oppa sign?

aliesha kirana said...

hahaha..comey3..ingat dorg nk ckp apelah pasal kite yg pakai tudung ni..hihihi.. comey ah! nk bljr korea jugak! nk ckp ngan geun suk!!! hihihhi~

NICK IRFAN said...

mcm best je tp x berkesempatan tgk video intetenet x mengizinkan.. eh! er.. er.. awak di tag!!! hehehehe

Imran nyambek said...

oppa sign.kah kah kah...

anamizu said...

dorang kagum ke org malaysia bleh ckp korean?? ke nak kutuk sbnrnye??hak3

*tak reti ckp korea..jepun retila...ngee~~


recent post : |drama gemilang buat kat mane???|

Si Gadis Semasa said...

femes kejap Malaysia . ni episode yang mane ehh ? heheh



oppa sign :D LOL !!! i love my Seulong . ^__^

misz myza said...

ahahhahaha.. jo kwon.. time ni, tgk jugak kat happy together.. igtkan nak bg feedback yg x elok.. tp kelakar lak bila dai cerita,..

rossoneri said...

si gadis semasa,kita xpasti episode brp,tp kamu leh tgk kat blog Pikeyenny tuh..

NICK IRFAN said...

kenapa oppa sign? apa mskudnyer? pelik... tp mmg klakar.. haha

rossoneri said...

nick,oppa tu maksudnya 'abang'..jadi maksudnya 'oppa tolong sign'

Kumbang Jingga said...

KJ minat korean..selalu tgnk drama korea dng tv show korea..minat group kara heheh

amie falah said...

nice sharing !! CL pun minat korea !!

hakimpenyu said...

perrhhh...bangge kot....

Anonymous said...

Kadang2 org luar selalu pelik tengok org Malaysia pakai hijab... Kenapa??? Diorg ingat yg Malaysia ni........macam mana ye??? Lepas tu pasti ingat yg kalau yg pkai hijab ni mesti yg x bleh bersosial la,pemikiran trtutup le sedangkan org bleh berfesyen dgn hijab!!