Saturday, January 8, 2011

Wahai lah Nick Irfan..

Nick suka bagi aku award..
Nick suka Tag aku..
hahahaha aku tak kisah,
masalahnya banyak sangat....hahahahaha...
Dia memang rajin bab2 bagi award dan tag...

Sebenarnya ada Banyakkkkk lagi..
Tapi tak larat nak ambik eheeeee
Sebelum dia kecik hati dengan aku, sebab dulu2 punya aku tak buat...
sebelum aku lupa baik aku buat tag dia..
Yang atas tu Awardss kan..yang ini Tag pula..
Tag Makan! ohhhhh aku suka!!

Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut
Nasi ramuan mak aku..
Kek cheese kakak aku..
Pai nenek aku...

Jenis air apa yang korang paling suka?
Teh O panas...betul,tak caya tanya kawan aku, dorang suka cakap aku macam orang tua,
sebab asyik mintak Teh O panas je bila gi kedai makan, tapi tak adalah kat Pizza Hut pun aku nak mintak Teh O kannn..

Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..
Malay, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?
Melayu, Jepun, Itali (ini kan negara my Pippo of course lah)

Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!
Nasi Goreng, lalalalaaaaa
  
Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
Biasanya kawan aku belanja..lalalalaaaaa  

Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?
Alaa, ada satu restoran Arab tu kat Jalan Ampang tuh, lupa lah namanya, selalunya keluarga aku suka pergi situ... 

Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak
Mana satu yang korang suka? Kalau korang suka tapi xde dalam list,gtaw ek.
 Ayam

Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan.
Aku pernah dating ke? lalalalala  

Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa?
Ingat Pizza Ingat Inzaghi!  

Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?
Tak kisah pun...
Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.
Makanan kucing... 
 
Menu raya paling disukai..
Kuah kacang dan ketupat..
 
Jajan yang korang suka..
roller coaster ek namanya tuh,paket biru tuh, setiap kali stress study aku makan benda nih, sebab makanan lain tak sedap kat kafe tuh..
 
Beri 2 makanan yang emak korang masak yang paling korang suka..
Spaghetti, nasi ramuan
 
Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?
sambal belacan, aku buat sendiri tumbuk sendiri..
 
Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan?
Coklat cadbury je lahhh.. hahaha
 
Korang bolehlah pergi blog dia Nick Irfan..
Dia suka post gambar pelik2 yang dia simpan sendiri dalam laptop..
aku pun tak faham kenapa dia simpan gambar pelik2 tuh...
Kalau nak dapat award banyak2 ni follow lah dia ahahaha..
gerenti semua award dia bagi ...
Dia peramah, jangan takut terjah okey...

p/s: Thanx ye Nick tag blog ini banyak2...

20 Masuk GoaLLLL:

nub said...

hahha..yg ni syok!!

tag tanya mkanan naa..hihhihi

Fariq said...

dia suke tag kau sebab dia suka kau.. boleh?? heheh

eh naik la transport awam baru tak sesak.. jom la jom la

Syafiq Rosli said...

hehe..ok pe..

NICK IRFAN said...

hahaha thnkz ye rossoneri! sbb sudi jwb terharu plak! hehe ha! kenapa sy ske simpan gambar pelik2? hmm...entahlah sbb best kot? yg awk tgk tu sikit je kt laptop sy ada byk lagi lg hehehe

! Encik Nakal ! said...

hang dh jadi artis noo~~hahahaha

Fay said...

wuahhh dah macam anugerah bintang popular. :D

Raji berkata said...

hahahaha
tu lah stok gambar dia xhabis2 plak tu
pdhal tiap2 hari dia update
ak pun kena tagged juga nnti2 la ak try jwb xD

ps: ak pun suka roller coster
buat cincin phtu makan
;9

lassiegewdix said...

lepas ni boleh tag kamu pulak kan ?
hihihihihi :)

TunTeja said...

woaaahhh...nak nasi goreng satu + sambal belacan yang pedas + teh o!
hahahaha.order kat sini plak kan :p

Fara Wani said...

restoran Arab kat Jln Ampang? Al-Rawsya tu ke?

rossoneri said...

nub, lol suka ek makan..

fariq,hahaha habiss,xkan benci kott..lol public transport pon sesak lohhh..

syafiq,:D

nick,lol kami tgk je lah apa yg kamu letak gambar tuh..

en.nakal,xada maknanya noooo...

fay,lol kan hahah

raji,aku suka paket biru..

lassie,hehe boleh ajaa..

tun teja,siap!!!! haha

far,PANDAI!!!!!

NICK IRFAN said...

hehehe oh..tgk ke? thnkz!

h A n Y S said...

kalau asyiiik kena tag, maknanya kita asyiiik diingati..
best tu..
hehe

Woofer Storm said...

nak terjah gak blog nick ni,mntau dpt tag plak..hehe best tu,

cun blog ni,follow blog ni^^thank dtg

KaCaNg87 said...

nsi rmuan 2 cm nsi kerabu eh?

Ain Zulaikha said...

eh, nasi ramuan? nasi apa tu? nasi berlauk ke?

yes, sambal belacan kalau buat sendiri lagi sedap.. hehe

TunTeja said...

hokayh!! dah kena tag :p
http://dyatunteja.blogspot.com/2011/01/hikayat-52-ohhhhbusuknya-p.html

toyolkiut said...

sweet n cute je soklan ia kn..
tp nk dtg dr jiwa jwpnnya tu payah jg..
tp TK suka entry tag ni..
nice...
jap agi nk terjah blog tu..

Fitrihadi.com said...

tak pernah dating?? erm bleh caya ke???


- - -
Tips Dapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang

maCy said...

sah kuat makan. hahahaha