Tuesday, January 11, 2011

Giveaway Edy : Awak busuk!

Oh moooo kesian aku...Tun Teja kata aku busuk...
Nak buat macam mana...
walaupun aku wangi Teja kata aku busuk gak...
wawawawa..
Ok lah, ini ada Giveaway, Tun Teja tag aku nih..
sebelum aku lupa baik aku buat..
Tarikh tutupnya pun esok ngeeeee

Syarat2 Giveaway ini

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)

2. Jadi follower blog The beauty in Ugly ini...
Okey

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
okie dokie

Itu sahaja..mudah kan??memang mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi... 

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011
baikkkkkkkkk

17 Masuk GoaLLLL:

nub said...

wahha..smoga mnang

NICK IRFAN said...

ape bndaplak giveaway ni? first time dpt ni... dia mcm award dan tag jgk ker?

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

Heidi Shafiq said...

ngahaha.. lawak giler GA ni.. :D

CIK TOM said...

good luck yunk..memang share ek bucuk!!heheheh....

NICK IRFAN said...

eh! klu xnk buat boleh x giveaway ni??? saja je tanya. :)

maCy said...

rina busuk. wek ;p

hans said...

menang hadiah bagi dekat den
hehehehe

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

NICK IRFAN said...

fuh! lega xletak pun xpe thnkz! ingatkan awk paksa suruh letak td? ape2pun thnkz! :)

Mr. Swift said...

Best ke masuk contest ni? -__-'

nora said...

AWAK BUSUK!

lalalallala ok dah babai

ferry said...

kijamnya GA ni..huhuhu

TunTeja said...

woahh.da buat!! haip2..kire dah same2 busuk la kite ni kan.ekekeke~
gd luck! hadiah share nnt.heee.

! Encik Nakal ! said...

Semoga berjaya geng~~~~~~~~~

echah mashuri said...

hahaha..awakk ucukkk;p
gud luck dear.

lassiegewdix said...

good luck ucuuk :P

anamizu said...

kalo menang jgn lupe cik ana skali okeh ^^ hihi