Monday, January 10, 2011

Faizal Tahir sudah hanyut dalam tidur selepas ucap Selamat Malam

ahaaaaaaa, tajuk tak ada kena mengena..
Cuma nak tunjuk Video Faizal Tahir buat persembahan malam tadi di Anugerah Juara Lagu ke 25,


Aku paling suka lagu Hanyut..
Mungkin sebab lirik dia,
walaupun liriknya tak ada kena mengena dengan hidup aku...
dan ohhhh Faizal Tahir tak terjun dalam kolam ye kat atas pentas tuh..
dia cuma simbah2 air je kat kepala dia tuh hahahah...


Aku suka lagu selamat malam ni,
cuma sebab banyak kali aku dengar,heheh..
Faizal Tahir pun macam dah bosan asyik bawa lagu ni je..
Persembahan dia pun simple je...
Susunan muzik pun dia dah pernah buat pun macam nih..

Aku tak kisah pun pasal Keputusan AJL nih...
Kebiasaannya bila Faizal Tahir dah habis buat persembahan,
Aku tukar channel lain..
Tapi mak aku pulak nak tengok dari mula sampai habis..
bola bola,arrivederci je lah...

p/s: Kalau youtube ni tarik balik video nih, boleh layari ke Twitter daku.. Video dan Video


p/s:Bila tengok AJL semalam, rasa bangga sebab Muzik kita lagi bagus daripada Korea, lalalalalaaaaa...Muzik itu tidak perlu bergantung pada teknologi semata2,dan jangan kerana teknologi, seni itu terhapus..lalallaa

13 Masuk GoaLLLL:

echah mashuri said...

serius ah!mmg frust je faizal xboleh.hehehe..xpelah lain thn..ingkan faizal or yuna dah!

man yusoef said...

aku rasa persembahan FT lagu slmt malam tu biase je..tak paham apehal dia bwk pelakon naik ats pentas, nyanyi same..hohoho

Fariq said...

ah tak bape layan sangat AJL smlm.. tengok dramaking, ngan bunkface je plus ngan ex ku ziana zain.. heheh..

TunTeja said...

huhuhu..tak best ft tak menang.

nub said...

korea mang tak syok pon! hahaha

Raji berkata said...

lagu faizal best owh
selain dari lagu Yuna
dan Hujan dan Bunkface dan mcm2 lagi =.="

congrts Ana
err ak lom pnh dgr lagi lagu dia XD

dyah pinky! said...

haishh. xbest betul Faizal Tahir xmenang. wuwuwu. sedih gile. haha.
:)

lassiegewdix said...

persembahan FT hnyut terbaik :)

NICK IRFAN said...

sy xtgk pun smlm dgr je org kata ana raffali menang? hehe

nora said...

bagi aku persembahan ally iskandar yg terpaling terbaik skali

lalallala =p

Mr. Swift said...

FT sepatutnya menang! Grr

She's retarded said...

aku tengok bunkface ngan yuna je, yang lain tak minat

h A n Y S said...

aku suka persembahan dia yg masuk kolam tu, tapi aku rasa macam yg dlm kolam tu dia rakam je, then jirus 1 badan dia..haha
persembahan selamat malam agak bosan, senanye aku tak paham apa motif dia buat persembahan cenggitu ea..?
heee..
btw, aku totap SUKA FT!
XD