Saturday, January 15, 2011

Lagu Pelik....Obsession

Lagu2 korea ni aku boleh layan dari kumpulan Big Bang dan 2NE1 sahaja..
Sebab lagu dorang pelik sangat wawawa...
G-Dragon, salah seorang member Big Bang, keluar lagu baru..
Tajuknya Obsession...
muzik disusun oleh G-dragon dan Kush, lirik ditulis oleh G-dragon sendiri



Mula2 dengar lagu ni ternganga jap...
Rock + Techno= gempak lah
(aku hentam je genre lagu ni,ingat aku reti ke? wawawa)

G-Dragon ni, tak kisahlah korang nak komen dia gay ke apa ke..
hahahaha aku pun tak boleh nak cakap apa..
dah memang stail dia pelik..
Dia mengingatkan aku kat penyanyi Jepun, Gackt..
Mamat ni semua orang ingat dia gay, tapi akhirnya kawin gak..

Maksud lirik lagu ni dalam bahasa Inggeris, kalau nak tahu boleh rujuk SINI (click)

16 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

baik layan supreme team lagi syok, dalam jiwang2 de rap gitu.. hehe

EP2 - Khurafat Volume 2

gabanMorka said...

rock + techno + electro + RnB

sukahaha said...

matdin xleh nak komen pe sebab bukan matdin kenal pun penyanyi tu kekeke...

jemput sini yer
blog Matdin

rossoneri said...

fariq,lol supreme team ada mamat ensem simon d tu kan..

gabanmorka,i know u will comment like this heheheh thanx ye..

sukahahahah... :D

echah mashuri said...

tea yang paling hensem.hehhe...eh...tiba2

sugar2 kapas strawberry said...

obsessed with taeyang kalau bigbang.hehe

aan said...

bigbang!!!!
suka lagu bigbang tp kalau lagu tu ada autotuned bunyi cam tak best nak dengar. macam lagu obsession ni... tp gdragon ni mmg fashionista. fesyen dia pelik2. org lain tak brani nak pakai tp dia slamber je. huhu...

ferry said...

err..tak tau la nak komen ape..lagu jiwang tu minat lah sampai meleleh air mata..

nub said...

owh aku suka awek korea, bukan balak korea...ahahahahah

yastro said...

Hehehe...Ape?? Rock+Techno?? Org mcm aku yg dah berusia sikit ni, x leh masuk arrr...
Still rock 80&90an jerr....hahaha

NICK IRFAN said...

menarik jgk la lagu ni... layan jgk.. hee

fyna said...

wah minat korean ek? eh ke japan? hehe i xtau pasal band2 diorg..tp kan orang sanam memang cute!

mR.sYaH said...

layan gak lagu korea ni.. ada yg best..

epaa chenta said...

sdg berusaha nk pupuk minat lagu korea. haha

Fara Wani said...

lagu ni best!! sukaaa!

tak sabar nak dengar lagu baru seungri! :)

nora said...

big bang i likeee gak

tapi aku lagi like Ally Iskandar (aku tau takde kne mengena =p)