Monday, January 17, 2011

jangan asyik nak mengusik orang je

apa-apa pun sebelum nak mengusik orang,
silalah pandang kiri kanan atas bawah dahulu..

bermulalah al-kisah~
aku ada satu Ringtone Message yang aku suka,
Tapi annoying bagi telinga kawan2 aku...
dan untuk menambahkan sakit hati kawan2 aku tuh,
lagilah aku nyanyi dengan gediknya Ringtone message aku tuh...
'You're my hack hack hack hack breakerrrrrrrr mei ke mo ja na hei nenggg jiiii'
macam ni ler aku nyanyi, kalau nak dengar yang Real nyanyi tekanlah play di bawah ini...



Sedang kami bertiga (Aku, Tarzan dan Badak) duduk sementara menunggu tunang Badak ambil,
Kami berborak2 lah dulu di tempat menunggu bas/teksi..
Aku dan Tarzan berdiri, manakala kawan aku Badak duduk sebelah mamat sorang tuh..
Tiba2 bunyi Ringtone Telefon bimbit berbunyi...
Kawan aku Badak ni Naik Angin...
'Wei Ina, Boleh tak kau tutup lagu HODOH Kau tuh!!!'..

Lelaki yang duduk di sebelah Badak itu, mengambil telefon bimbit daripada koceknya...
dan 'Hello'..
MySpace 
si Badak errkkkMySpace

Aku dan Tarzan dah lari akibat malu
MySpaceMySpace
Si Badak tergamam, Malu dah tak tahu nak buat apa..MySpace
Dia duduk stay situ elok je sebelah mamat yang sudah jeling2 itu..

Dalam hati dia berdoa agar tunang dia cepat sampai..
 

21 Masuk GoaLLLL:

TunTeja said...

hahahaha..lawak2....kalau sy memang dah merah muka terbakau la segan.hee!

ch!natsu said...

haha adeh malu.. hehe~

Fara Wani said...

hahahahahahaha!!! kesian!!! wakakakaka!!!!

Fariq said...

hahaha,,, pergh mesti merah padam muka si badak tu..

|-sw33t-dream-| said...

erkkk...klu sayalah disitu...terkedu tak terkata jadinya..

Kalamhati said...

wakekekekejadian sungguh!

kiwi said...

haha..sengal je

Ain Atika said...

ayoyo..haha.

mR.sYaH said...

hahaha.. mmg klaka r... hahahaha..
rasa nak guling2 jer.. haah..

CIK TOM said...

hahhahaha,....konpem malu giler badak....

nub said...

suka pukoi orang bley x? hehehe

maCy said...

comel. hik3. klo macy pe laa~

nora said...

hahahahahhaha kalau aku trus buat2 sawan kat situ gak, cover malu nye pasal huahuahuahua

NICK IRFAN said...

malu oh!! sian dia... hehehehe

Anwar Faiz said...

hahaha..lagu korea seyh..

Anif® said...

Ish malunya kalau terkena situasi macam tu..

Mr PenyuBiru said...

haha...tu la org tua cakap, cakap siang pandang-pandang kan..

Fitrihadi.com said...

hahaha you're inspiring me.. nak buat kartun bleh? heehee

rossoneri said...

fitri,boleh boleh dipersilakan :D

~cahayaratu~ said...

lawak gle!!ahaha

Anonymous said...

omg plg takleh blah ko wat lirik sniri "mei ke mo ja na hei nenggg jiiii" ROFLROFLROFL!!!
igt lagu cine mati hape ke td..XDD