Thursday, January 6, 2011

Dream High


Saya bukan demam Korea okey cik Nora..
hahahaha..
walaupun entry aku asyik cerita pasal Korea je..
dan walaupun kat KL hari nih seharian sejuk macam kat Korea je..
dan walaupun matahari tak muncul hari nih...
dan walaupun walaupun...hari ni pun aku nak cerita pasal Korea..
lalalalalaaaaaaaa...

Ada drama Baru..
Dream High namanya...
credit to dramacrazy.net

drama ni kisah pasal apa?
Pasal budak sekolah yang nak jadi artis...Noktah!..
hahahahaha..
tak ada apa menarik pun kan..
Tapi menarik bagi budak2 yang minat k-pop sebab pelakonnya daripada boy group/girl group..
Juga ada mamat handsome! dan awek cun..
mamat handsome, Taecyeon dari 2pm credit
mamat ala2 apek ni, wooyong dari 2pm credit
Suzy dari Miss A,suka tengok muka dia,typical korean face yang ayu credit
Ham eun jung dari T-ara
dan ohh, mamat handsome di atas itu bukan pelakon utamanya...
hahahahah..Heronya aku tak kenal lalalaaa..
Kim soo Hyun, credit
Drama ini sudah pun ditayangkan di Korea,
di Intenet pun kamu sudah boleh tengok..
cerita Marry me Mary (Mary stayed out all night) dah habis kan,
tunggulah tayang kat kbs world nanti..

p/s: aku ada kerja nak buat nih..entry pantas je nih.ciao!

16 Masuk GoaLLLL:

echah mashuri said...

pergh..kenapajejaka korean gebus-gebusss...heee...;p

Fariq said...

haish,, laju nye dah tukar cite lain,,
kawan tengok playful kiss tak abes2 lagi,, baru sampai episode 6 dari ritu.. hehe

maCy said...

bagi macy tu lum nsem. ahahaha

Kalamhati said...

hehe rina ni memang 'kipas susah mati' citer korea ni..hehehe

Fara Wani said...

ohh taecyeon! ohh wooyoung!

disebabkan bukan dorang heronya, tak nak tengok. hahaha.

sugar2 kapas strawberry said...

my fren sebok dok suh tgk cite secret garden.hek3

rossoneri said...

echah,hahaha negara dorang sejuk bolehlah gebu2..

fariq,haha,dlm sehari tu tgk macam2 cite lahhh..secret garden tu penat ah nak tgk,xbest..

macy,eceh,taste macy Arashi jeee.. hahaha

akak kalamhati,hahaha tapi sy lebih kipas susah mati faizal tahir n inzaghi, hahaha

far,kita xada keje nih, semua layannnn..separuh pun jadi lah haha

sugar2 strawbery, TAK PAYAH TENGOK!!!! tak best!!!! hahaha.. asyik gaduh xada motif je

Fay said...

nanti nak ambik cite ni kat kawan la. :P

TunTeja said...

hahahah...saya suke kim bum!!!!!..tp takde dlm gamba ni.huhuhu

Raji berkata said...

aah korean sume comel2 belaka oh
xkira lelaki ke perempuan

CIK TOM said...

semua pelakon korea ensem...waa jatuh hati plk tgk gmbr2 ni...huhu

anamizu said...

suke japanese ^^ hik3

NICK IRFAN said...

byk cte korea plak? hehe thnkz info ni

aliesha kirana said...

lg ske citer jepun sbnrnye..tp sejak tgk citer he's beautiful..dh terminat sama geun suk..cmne? ahahah~

Ain Zulaikha said...

tak mint korea yang lain, melainkan won bin and lagi sorang yang berlakon dalam winter sonata tu.. hero dia.. hehe semuanya winter sonata n autumn ini my heart.. tu je cerita paling tersemat di hati

oya said...

nak tgk cite ni...