Monday, February 22, 2010

kawan saya sangat comel

hahahahahaahahaha, kalau dia baca blog aku neh..
aku tak tahulah apa akan jadi dengan aku..
(mungkin dilanyak dengan roti canai mamak Ali B)...

tarikh keramat pagi khamis lepas, tengok entri lepas
memang sangat mendukacitakan daku...
tapi aku akan pandang ke depan...
(cewah)
sebab, the game still not over!...
tapi...
tiba-tiba kawan aku ni yang dah lama tak carik gado dengan aku,
saja menuangkan minyak ke atas kuali yang panas!....
aku dan adeqku fara memang sangat HANGIN dan HANGIT,
gadoh gila2 dalam facebook...
(Adeq fara pun turut menulisnya dalam blognya)
lepas tu aku dah malas nak layan dia...

kemudian,
pada hari sabtu, perlawanan favourite team dia dalam EPL lah..
favourite team dia kalah...
adeq fara nak bahan dia tapi aku tak bagi..
aku kata buang masa
(lagi satu malas nak sakitkan hati sebab kedudukan milan yang agak rapuh, kalau milan no 1 memang aku bahan pun hahaha)
tup tup tup,
tiba2 dia chat dengan aku kat facebook...
'ina'
'ye'
'team aku kalah'

hahahahahah, MySpacememang aku gelak tak ingat dunia la wei...
aku rasa dia sangat comel masa tu...
hahahahahahahah..
kenapa aku rasa dia sangat comel masa tu..
kerana dia mamat panas baran yang asyik mencarut suka carik gadoh tiba2 mengaku kalah depan aku yang sweet neh..
hahahahahahahha...

11 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

hahahaha...nk tulun gelak gk kt kwn momo 2..

rossoneri said...

hahahahah meh2 join semulut gelakkan...hahhaha

KaCaNg87 said...

wkakakak...gelak lagi..erkK..dye x bc ke blog ni?kang3

rossoneri said...

dun worry, dia xlayan blog, jd dia xkan baca...wawawawawawa...

KaCaNg87 said...

HAHHAA...cheq nk gelak lg...kah3

FaTiN said...

AHAHAHAHAHAHAHAHA

aku dah gelak dah.

muahaha

rindu nak gaduh2 dgn ko <3

rossoneri said...

gelak ko fatin sungguh xikhlas..

sweet honeyb said...

momo,maafkanlah kawan u yg chat dengan u dlm facebook...saya percaya dia pun agak sedih dan berat hati semasa berkata 'team aku kalah'...kan kan kan momo sangat sweet ketika dia kata macam tu...hehe

rossoneri said...

hahahaha kite dah puas gelakkan dia, jd xkisah pon dia nak kutuk2 team fav kita...yeahhh sgt sweet~ haahah

Fafa Rafa said...

waaaaahhhhh..

kawan kita tu sangat comel kan...
tak dapat nak bayangkan muka dia yg garang tu masa cakap camtu..
wahhh.. harap2 dia kalah selalu, so selalu la dia jadi comel! :DD

rossoneri said...

hahahah dats y i said he's cuteeeee.. hahahahahahahaha..