Friday, February 26, 2010

Tag dari Cek Fatin

 
1) You have to print screen wallpaper that you are using right now
 

hmm sebenarnya ini bukan wallpaper yang aku guna. aku ni malas nak tukar wallpaper, walaupun aku ada banyak wallpaper yang aku suka dan aku biarkan dia tersimpan, terperap, terperam kat dalam folder aku. bagi aku lah kan, penat jari aku nak click-click tukar wallpaper (alasan). dan ini wallpaper yang aku paling suka.
2) Tell us why you like the wallpaper 
sebab aku suka lah. aku suka apa. aku suka Pippo Inzaghi. kenapa aku suka dia. dah dia kacak. kenapa dia kacak. pergi cari dalam Google. sekianMySpace
   
3) Tag 10 people...
 perlu ke? hahaha, aku tag balik kau fatin boleh tak? wawawa..ye lah2

  1.  Badak Purple
  2. Budak kecik (fara)
  3. Kacang Anas
  4. Mr Dex
  5. Mr Sanusi
yang ini ajalah kot. (maaflah ye tak dapat nak pikir, tak ada mood neh)

8 Masuk GoaLLLL:

FaTiN said...

apa neh nak tagged balik. jentik telinga kan muahaha

Sanusi Din said...

Gochiso sama deshita, Arigatogozaimasu.
Ko ingat gak kt aku, bukan cam fatin tu..aku post citer nasik kerabu pon dia tak komen...Sep sokmo!!

rossoneri said...

hahahaha ala, dia mana layan nasik kerabu, dia layan lagu jiwang je, tapi dia tak jiwang hahahahahahahah

F U N F A B U L O S I T Y said...

arigato-arigato-terimas-kena tag sudehhh-nak tag rina balik ke ni?-tolong ajar jap-camno tu? ;D

rossoneri said...

hahahahah adeii dex..

KaCaNg87 said...

alaaa..xpehe la momo..wall paper cmner ni?

rossoneri said...

ala gambar y kacang letak kat desktop tuuu

KaCaNg87 said...

hooo..oke3..nt kacang jwb..ngeh3