Friday, February 26, 2010

Lagu Sama Tapi tak Serupa

mesti pernah kan, bila dengar ada sesetengah lagu, yang kita rasa macam pernah dengar,
lepas tu puas dok pikir lagu ni macam lagu apa..
mesti pernah kan kan kanMySpace

jadi aku dengan rajin rela hati dan suka rianya,
akan senaraikan CALON-CALON lagunya,
yang mana satukah yang paling sama tapi tak berapa serupa,
andalah yang MENENTUKANNYA
(sangat poyo yeeahhhhh)
click2 lah kat link ni, kalau nak tahu lagunya, okies
  1. Menggegar Dunia (stacy dan adam) + I want Candy (Aaron Carter)
  2. Aku tak percaya cinta (Liyana Jasmay) + Girlfriend (Avril Lavigne)
ok tu je...wawawawaawa..
sebenarnya ada banyak lagi
(alasan padahal dah tak ada)
cuma ini je yang paling ketara
(dan yang aku ingat)
video bawah neh, beberapa lagu antarabangsa yang sama dengan classical piece, Pachelbel Canon D
tapi paling ketara lagu Graduation ( Vitamin C ),
video ini sangat lawak
(bagi aku lah kan)




p/s: INTERVIEW TIPS PART 2..CLICK HERE MR SANUSI BLOG

7 Masuk GoaLLLL:

Sanusi Din said...

mo ikkai, wang, tu, turee, hajime; gochiso sama deshita rina san, arigatogozaimasu.. ko mmg tuan rumah yang baik!! aku janji aku akan perabih kopi dan teh kat umah ko..ahaks!!

HaWa said...

Hoho.. Lagu Adam memang selalu cam tu. Dulu lagu Robot pun ada orang kata cam lagu britney.. Tapi ada identiti sendiri jg. Mesti selit2 jg irama Malaysia sikit2..

Satu yang ketara.. Adam suka selit nama dia dalam lagu.

Lagu Sana Sini
Lagu Joget Lambak
Lagu Terhangat Di Pasaran
Lagu Tak Tahu
Lagu Menggapai Bintang
Lagu Menggegar Dunia..

Subspesis promo diri dalam lagu, nak bagitau orang itu lagu dia. Kadang2 cam kelakar la pulak..

And lagu2 dia jg ada nama ppuan yg jd teman istimewa dia masa lagu tu dibuat.

Hai - Juliana Evans
Putus - Jo-Anna Sue

Lagu Tak Tahu Antara Dua untuk Farah, best friend dia..

Hehe.. panjang la pulak merapu kat sini..

rossoneri said...

hahahahah boleh2, rumahku mmg kaya dgn kopi n teh...

hawa, minat Adam ek..heheh..kite xkisah panjang2..lagi kite suke heheheh

nesca said...

hahahhaha aku ske video tu. lawak lawak

F U N F A B U L O S I T Y said...

jadik menggong jap bile dengar lagu kembar siam ni ;D

rossoneri said...

best kan best kan, nesca..

hahaha dex..jgn mengong, payah nanti haha

aNoZ said...

haha.. i seen the video before. best2. hahaha