Friday, December 24, 2010

Merry Christmas

Wah esok dah Krismas...
tak lama lagi dah nak masuk 2011 kan...

apa-apa pun,
I wish MERRY MERRY CHRISTMAS 
to my friends Mariya,Hailey and Minah Baskin Robbin (click) atau nama manja dia ah wan...ahaaaa..
mungkin sekarang ni ah wan tengah berlatih ber'Carol'...
(kalau hujan esok salahkan ah wan)

nah ambil pokok nih...hadiah tak ada gambar pokok je ada..

10 Masuk GoaLLLL:

DanieL AdiE said...

ho ho ho..
happy new year ya...


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/merry-xmas.html

ARC™ said...

answered your question bro. read carefully eh? cheers

Fay said...

merry Christmas!

rossoneri said...

oh well looks like if i have to say to foreigners 'SELAMAT menyambut krismas' eventhough they only know english..

malas nak cakap dengan orang yang nak menang dan tak reti nak cakap baik2...wutevar...

tak elok gaduh2..calm calm..

sugar2 kapas strawberry said...

ada terbc kat mana nth td..sbg islam xleh wish merry christmas sbb mcm ucapan selamat sejahtera ke atas jesus.wallahualam :)

Balqees Amanda said...

merry christmas rina..hehe..teringat si mary..

rossoneri said...

strawberry,kita ucapkan selamat hari krismas tuh atas niat kita nak merapatkan hubungan,sbb dorang wish kat kita hari raya,xkan kita xwish kat dorang balik kan.. pastu kita ada baca, Harus kita nak ucap kat dorang..tapi yang kelakarnya ada orang cakap boleh ucap selamat hari krismas,tapi xboleh cakap merry christmas???kita bagi situasi lah..

'hello jerry,i wish u 'selamat menyambut krismas'oh sorry i can't wish u in english coz i can't say 'merry',opps i already said that'..

sorry strawberry kita hangin dgn sorang mamat yg nak menang je nih, malas nak post kat blog dia..bagi kita bab hukum2 agama jgn buat main2,blog ni semua org baca..

rossoneri said...

balqees,ohhh jangan ucap kat kita.. oh mary mary krismas..kita tgh tgk cite Mary lah nih..cam tau2 je balqees

NICK IRFAN said...

krismas dh pun? sekejab je masa berlalu nnt masuk 2011 plak?

toyolkiut said...

selamat hari natal jg kpd ssiapa yg bkenaan..
dan slmt thun baru..
hohoho...
mr.santa jnji nk jumpe toyol hari ni..
gi ngendap pokok krismas..