Thursday, November 4, 2010

Tua-tua pun gempak tau

Tulah jangan asyik cakap 'dia dah tua, pergi bersara lah'...
Ha, sekali dia turun padang, amek sekali dua bijik GOL okeyyy..

Ala, ini mesti cerita Bola lagi...
hahahahah maaflah, aku betul2 tak ada mood ni sebab laptop aku kat 'kedai' lagi..
Jadi, tengah ada semangat bola nih, cepat2 aku taip...

Malam Tadi perlawanan Real Madrid vs Ac Milan
(tengok tak?aku TERtidur lagi hahah)

Keputusannya ialah seri 2-2..
nasib baik aku tak tengok sebab gerenti mulut aku akan mencarut2 pasal si Mourinho itu..
aku baca review perlawanan ni pun dah sakit hati..huhuhu..
Tak apalah, Yang penting aku suka sebab SUPERPIPPO masuk masa kedua je (tukar dengan ronaldinho),
terus dia berjaya jaringkan DUA gol!!!! thats why i love u pippo mwahahahah

oklah, Ac Milan masih lagi tempat kedua bawah Real Madrid bagi kumpulan G

11 Masuk GoaLLLL:

maCy said...

cepatla blk uma na tgk bola. huk2

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... player lama still masih ada skil yang hebat untuk score gol....

Zairie Husin said...

arsenal tetap di hati kak... tu belum jumpa arsenal lagi.. mau kena titik.. hahaa

rossoneri said...

macy,hehehe tgklah kat intenet

hazman,yeahhh mmg pon...

zairie,maksud zairie,arsenal bakal kena titik dgn milan ke..jgn risau, milan titik sikit je hahaha

Faiz said...

tgk mlm td..mmg kaw la..haha..cuak kot..xsangka leh gol last minit..

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Tomato Gurl's Life said...

erkk..bola?siyez tak minat..hehe

Anna Boleyn said...

hye dear.. thanx tau sebab recommend kan blogshop cupcakes tu.

amboi..semangat bola betul walaupun tak tengo ekk. hehe ;p


p/s : ini ada tips sikit-


What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

NICK IRFAN said...

eh! sapa player ni? sy klu EPL pnya player cam la... hehe

darkbatman said...

aku pun tertdo.bsn gile.ahaha

aque said...

chelsea totap dihati... ;) salam ziarah.. hehhe

ChiKeDees said...

pengalamn tu penting...lama tambah power