Monday, November 29, 2010

Lama dah tak buat..

Balqees Amanda nama diberi...
ohh tidak tidak aku bukan nak buat pantun..

AKu dah lama tak dapat tag macam nih..
dan Balqees Amanda telah tag aku..
Jadi, aku jawablah ye..
maaf terlambat ye balqees buat nih..


sangat suka topik/cerita dalam blog dia.. 
Q2 : Name blog anda & kenape anda letak name itu.
Dreamy...sebab kuat berangan 
Q3 : Name URL blog anda & dari mane datangnya idea tu...
http://rosmilanista.blogspot.com/
ros= singkatan daripada rossoneri
milanista = ac milan
rossoneri + milanista = ac milan = rosmilanista
(aku siap buat formula dah ni) 

Q4 : Apekah kaedah dalam penulisan blog anda
huh kaedah?kaedah Sesuka Hati.. 
Q5 : Apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
oh my so cute how she/he did that..(gila gedik)
Q6 : Bilakah blog anda diwujudkan
tahun lepas ...sebab pensyarah suruh (Mr Aj, are u still reading our blog, or u never had?)..
 
Q7 : Siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
kawan aku... 
Q8 : Sila tag 5 org lain untk menerima anugerah & pass kan syarat syarat ini...
siapa2 je....

10 Masuk GoaLLLL:

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
ye ker?
baik gle pensyarah ;P

aku dlu ckgu suh buat blog
tapi dh lme ak tnggalkan blog tu =.="
sian ckgu

hans said...

owh
pensyarah suruh ker?
hehehehe

P/S : Nak Ambil Aku Kau Lupa! Bila Tiba Bab Duit Cepat Pula Kau Ingat! Hahahaha!

NICK IRFAN said...

eh! pensyarah suruh buat blog? hehe

Wan Gerrard said...

huhu pensyarah suruh buat blog terbaik la =P

rossoneri said...

hahaha kelakarlah, knp semua orang tak percaya ke lecturer yang suruh buat?...heheh ala buat blog ni kira markah bonus lah,sbb xsusah mana pun buat blog ni kan..

mie said...

kirim salam kat pensyarah..
ehheee

Balqees Amanda said...

owh kamu sudi jawap..thanks ya=)

The Sharkox said...

rossoneri + milanista = ac milan = rosmilanista
(aku siap buat formula dah ni)

LOLZZZZZ...

hahaa..

darkbatman said...

blog kamu lebih lame dr aie.. aie nye bulan 5 tahun ne.. hee. menulis pun ikut ske..

rossoneri said...

mie,lol dah lama xjumpa pensyarah ni pun..

balqees,lorr kita dah promise nak buat,cuma lambat je..kita ingtkan kita dah komen kat kamu nye post tuh kita akn buat,rupanya xterkomen haish..

the sharkox,ngeh ngeh ngeh

darkbatman,laaa ye ke baru?? wahhh xmacam baru..macam dah lama