Saturday, November 27, 2010

Hello....

Mamat A : Hello, Saya dari TM.saya dapat laporan ada kerosakkan streamix.
Minah B  : Ha?(macam kenal je suara ni) Ini Abu kan (bukan nama sebenar). Jangan nak main2 lah.
Mamat A : Laaa, mana ada main2. Ini betul2 dari TM ni. pasal streamix. saya nak hantar technician nih. Ada kat rumah tak?
Minah B  : (Tak ada kerja betullah nak main2kan aku, aku nak bayar barang ni sibuk je) Kejap, nak bayar barang nih.
Mamat A : Okey.

Minah B  : Hello! (dengan kasarnya).
Mamat A : Jadi cik, boleh tak saya hantar technician. Cik kat mana sekarang ni.
Minah B  : (ada lagi si Abu ni.sanggup dia tunggu) Saya kat shopping mall nih. Nak jumpa ke?datanglah sini.
Mamat A : Ha?? Jadi tak boleh datang rumah lah ni. Technician dah ada depan rumah ni.
Minah B   : (Ya ampun Abu ni, nak main2 lagi) Kejap, sekarang saya tak ada buat laporan balik pasal streamix tuh, dan saya belum bagi nombor pendaftaran pun kat dorang.
Mamat A : Tak buat laporan? Tapi Streamix awak ni bawah nama Carlo Ancelotti kan?
Minah B  : (uit, betullah pulak. bawah nama bapak aku Carlo Ancelotti)
Mamat A : yang pasal nombor laporan tuh, tak payah telefon balik pun tak apa. Sekarang ni, technician dah ada depan rumah, ada orang tak kat rumah?
Minah B  : (Alamak, jadi ni bukan Abu lah) Chop, Jadi ni betul2 lah?
Mamat A : Astaghfirullah Al azim. Bila masa pulak saya main2.
Minah B  : (gelak dengan malunya) sorry sorry. errrr Boleh boleh datang rumah. Ada orang kat rumah.
Mamat A : Okey

MySpaceMySpace

12 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

muahahahaaha,, blry lak slh sgke..

wah ltk bwh nme ancelotti tu,,
hebat2,,

Anzur Anuar said...

haha. malu2..

Entry terbaru: 10 Jualan Terbaik Video Games 2010

ct kamila said...

haha..lawak laa entry ni..

kihkih

:P

Zairie Husin said...

sis.. name ayah sedap la.. carlo acceloti.. hehe... tapi.. malu2.. hahaha

rossoneri said...

fariq,skrg kan ramai yg suka main2 buat prank call..tu yg susah tu

anzur anuar,tu lah

ct kamila..heheh

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hahahak ! malu nye !
boleh pulak beta2 org tu..
kelakar la !

Entry Terkini !!
1. Suke dan Benci
2. Mesej Berantai
3. Free Porn Movie

Markonah said...

hehehe dah boleh dah . pop up menyorok tadi ! haha kelakar la.. malu-maluu huhu

ken said...

lol.. tak percaya la dia tu.. :P

rossoneri said...

zairie,oh well hahah

hafiza,ya mmg maluuuu

markonah,biasalah pop up mmg suka main sorok2

ken, ehehehe

Fakhrur Razi berkata said...

huahua
segan2
aku dapat rasa betapa segannya kau
hahaha

khairul farhan said...

Hahaha. Tah papa. Tak bagi can langsung kat mamat tu

rossoneri said...

fakhrur, hahaha ko xtau aku jln lambat2 keluar mall sbb xnak terserempak dgn technician

khairul,hahaha slalu kena prank call lah..tu psl jadi macam nih